bonzo Публикувано Август 10, 2005 Публикувано Август 10, 2005 tukможе да чуете произведението Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Готина песен , но не мога да отговоря. Цитирай
adXok Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Ами или в репетиционна или в някое от студиата на БТР или Вско Кръпката. На тях ми напомня доста! :think: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 ми сигурно е в това на Васко, предвид че това е "групата на децата му" както е известна сред народа Цитирай
adXok Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Сред кой народ и каква група на децата му. Той имаше ли деца някакви и толкоз ли станаха големи че и те прописха рокчета!? Аз нещо не съм запознат... простете за невежеството Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 сред народа на България и група Каскадьори. те са банда май от доста време - още по на 12 години ги даваха по телевизията. сега май имат два-три албума вече. Цитирай
Burton Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Мдам...и като гледам site-a сега децата са попораснали... Парчето ще го чуя като се върна в нас Цитирай
adXok Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 12 ГОДИШНИ момченца!!! Невероятно, невероятно!?!?!?!?!?!?!?!?! Цитирай
Katsko Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 е ха познайте от три пъти автора на поста кой е.... :think: а 12 годишни бяха ама вече не са.тва ми напомня за Tony Royster Jr.и него май света все ще го запомни на 12 Цитирай
jFog Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 парчока много секси звучи,вокалчето и то знае кво прави! Цитирай
bonzo Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 съжелявам че сега се вклучвам в този топик ,но бях на море и всъщност бях забравил 4е сам го побликувал. ще изясня някои неточности: 1.това пар4е е на група каскадиори,която в момента свири с васко кръпката(защото ПББ вече са група ънду,по-скоро вече не са)мове да се чуе всеки четвъртък(от септември) в рок бар fans 2.групата не са децата на васко ами барабаниста просто му е син(демек аз) 3.той няма студио ами просто репетицонна а между другото парчето е записвано в графити и тези предположения за репетиционната сигурно са били обидни за огнян кьосовски-тон режисьора нищо другият път ще му поискам 10% отстъпка по този случай Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 извинявам се ако вчерашното писание е прозвучало много надъхано просто се издразних,че заради мен цялата група е преебана с това прозвище "децата на васко",което е адски глупаво защото той няма нищо общо с група каскадьори ,защото ние сами си пишем песните,записваме ги ,правиме си клипове и тн. без негова помощщ просто в момента свирим с него ,което се надявам да е временно Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 а и между впрочем 12 годишни бяхме преди доста време сега аз барабаниста сам на16 адругите тъпаци са на по19 Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 хубаво е парчето.....успех със албума Цитирай
bonzo Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 благодаря и на теб ти пожелавам успех с всички албуми Цитирай
Recommended Posts