Necrophagist Публикувано Август 8, 2008 Публикувано Август 8, 2008 Чаках доста докато реша да се представям тук ама незнам защо така дълко чаках Казвам се Десислав и съм от шумен едно симпатично селце на 19 годинки съм и свиря на китара от както се помня,ама има няма вече 10 години Слушам яко дет и траш метал,не че и друго неслушам ама нещо не ми е интересно Свиря вече 5 години някде с една група(с големи прекъсвания) Имам записани няколко кавърчета(специялно за този форум),който се интересува нека погледне и да ви кажа,незнам ко да пиша още Ако има въпроси по моята личност съм готов да отговоря Чао за сега Цитирай
Додо Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Ми не те познавам лично, ама няма как да не ти се накефя на кавъра на Crystal Mountain!!! Успехи, наздраве, аnd keep on rockin'! Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 23, 2008 Автор Отговорено Август 23, 2008 много метал и млади каки Цитирай
black_waltz Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 А добре дошъл пич, винаги се радвам на трю фенове на Necrophagist Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 да да мерси много!Намират се такива из българия,аз познавам няколко Цитирай
Recommended Posts