Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

ето още нещо и от мен

записа е направен без никакви подложки,барабани и т.н.

по този начин искам да подчертая чистота на свирене за това е така :P

та това е едно много ГАДНО соло дето ме мъчи вече няколко месеца :P

http://www.4shared.com/account/file/580319...eory_solo_.html

Отговорено

Има още доста неща за доизчистване преди да кажеш, че го можеш от-до (не че аз мога да го изсвиря), но като цяло е сполучливо. :P Като се има предвид каква изродия е оригиналът. И тоя бос гт8 си звучи за сола. Защо не пуснеш една версия в контекст (т.е. с китарите и барабани отдолу)?

ПП: Да не те обезкуражи тоя коментар отгоре, продължавай да го свириш и гледай да е с метроном и бавно и ще го направиш след известно време. Евала и за избора. :P

Отговорено

аз и за това така го записах,за да се види какви грешки се правят и как да постъпя за бъдеще.Опеределено солото ми още много часове на обработка и мъка по няколко арпежа с типичния трипинг.Искам да кажа че последната част на солото си е чиста импровизация с мутиви от оригинала.Относно губенето на темпото-това е така,защото солото съм го записал на части с наслагване.

Иначе не те разбрах само за гт8-ка дали си я бива тая настройка :blush:

Следващият път ще е на видео,а както обещах и по-рано имам да записвам и extreme unction

Искам само да намекна,че доскоро едната ми ръка беше извън строя и не бях свирил от 1 месец и повече и някакси ми е паднало нивото,не че това е оправдание :no:

Отговорено

аха,ми боса си е бос,както се казва.Ама има още ко да се изка от него,пък да ти кажа и китарата ми е само с един двоен и мисля че и от там губя малко ;)