Necrophagist Публикувано Август 6, 2008 Публикувано Август 6, 2008 ето още нещо и от мен записа е направен без никакви подложки,барабани и т.н. по този начин искам да подчертая чистота на свирене за това е така та това е едно много ГАДНО соло дето ме мъчи вече няколко месеца http://www.4shared.com/account/file/580319...eory_solo_.html Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Има още доста неща за доизчистване преди да кажеш, че го можеш от-до (не че аз мога да го изсвиря), но като цяло е сполучливо. Като се има предвид каква изродия е оригиналът. И тоя бос гт8 си звучи за сола. Защо не пуснеш една версия в контекст (т.е. с китарите и барабани отдолу)? ПП: Да не те обезкуражи тоя коментар отгоре, продължавай да го свириш и гледай да е с метроном и бавно и ще го направиш след известно време. Евала и за избора. Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 7, 2008 Автор Отговорено Август 7, 2008 аз и за това така го записах,за да се види какви грешки се правят и как да постъпя за бъдеще.Опеределено солото ми още много часове на обработка и мъка по няколко арпежа с типичния трипинг.Искам да кажа че последната част на солото си е чиста импровизация с мутиви от оригинала.Относно губенето на темпото-това е така,защото солото съм го записал на части с наслагване. Иначе не те разбрах само за гт8-ка дали си я бива тая настройка Следващият път ще е на видео,а както обещах и по-рано имам да записвам и extreme unction Искам само да намекна,че доскоро едната ми ръка беше извън строя и не бях свирил от 1 месец и повече и някакси ми е паднало нивото,не че това е оправдание Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Имам предвид че звучи добре GT8 в случая. Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 8, 2008 Автор Отговорено Август 8, 2008 аха,ми боса си е бос,както се казва.Ама има още ко да се изка от него,пък да ти кажа и китарата ми е само с един двоен и мисля че и от там губя малко Цитирай
Recommended Posts