Fortissimo Публикувано Август 9, 2005 Публикувано Август 9, 2005 http://www.bgradio.net/news/story/7309/ "Китайските певци ще плащат сериозни глоби в размер на 12,5 хиляди долара, ако пеят на плейбек. Според новия закон на китайското правителство изпълнителите, които за две години бъдат заловени да пеят повече от един път на плейбек ще бъдат лишени от професионални лицензи. South China Morning Post събощи, че според културния министър пеенето на плейбек нарушава правата на потребителите. Затова зрителите да получават парите си, ако певецът е пял на плейбек." ами ако тука стане така ,ще е много яко. Цитирай
Burton Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Редактирано) Приветствам напълно! Редактирано Август 9, 2005 от Burton Цитирай
DRago Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Редактирано) Митю "Пайнера" ще фалира, цялата чалга индустрия също, с парите ще си покрием външният дълг и накичените какички ще слязат от мерцедесите китайците си знаех че са готини хора бе .. ей на това му викам справедлив комунизъм Редактирано Август 9, 2005 от DRago Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 ключовата фраза тук е "ще бъдат лишени от професионални лицензи" - това никога няма да важи за БГ Цитирай
adXok Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Вече очаквам америКАНЧЕТАТА да нападнат и Китай за този "недемократичен" закон и да сеят демокрация си навсякъде по света. Цитирай
Burton Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Вече очаквам америКАНЧЕТАТА да нападнат и Китай за този "недемократичен" закон и да сеят демокрация си навсякъде по света. офф> Чакай, че те още "жънат" от последната сеитба <офф Цитирай
Black Bird Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Вече очаквам америКАНЧЕТАТА да нападнат и Китай за този "недемократичен" закон и да сеят демокрация си навсякъде по света. Цитирай
Shakesbeer Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 америКАНЧЕТАТА НЕ СЕ ЕБАВАЙ, МОМЧЕ!!! Ти знаеш ли колко е готино да пиеш от Канче? Недей сравнява съдът-майка(не юридически, а физически съд) с онези лумпени!!! Цитирай
Katsko Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 "Китайските певци ще плащат сериозни глоби в размер на 12,5 хиляди долара, ако пеят на плейбек. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Митю "Пайнера" ще фалира, цялата чалга индустрия също, с парите ще си покрием външният дълг и накичените какички ще слязат от мерцедесите и това ще стане ама ДРУГ ПЪТ Преди Това трябва да се СМЕНИ народа,депутатите, министрите,полицаите,съдиите,банкерите,бизнесмените,ТВтата и Радиата... Дотогава Чалгата и Плейбека ще RULLZZ !!! :wall: Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Митю "Пайнера" ще фалира, цялата чалга индустрия също, с парите ще си покрием външният дълг и накичените какички ще слязат от мерцедесите и това ще стане ама ДРУГ ПЪТ Преди Това трябва да се СМЕНИ народа,депутатите, министрите,полицаите,съдиите,банкерите,бизнесмените,ТВтата и Радиата... Дотогава Чалгата и Плейбека ще RULLZZ !!! :wall: абе народа като гледам е почнал да се сменя ама с 'братята роми' няма да ни е по-добре...обаче да - народа нз тряя да стане некво чудо и да се промени кореннно иначе раотата на мноу зле отива Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 абе народа като гледам е почнал да се сменя ама с 'братята роми' няма да ни е по-добре...обаче да - народа нз тряя да стане некво чудо и да се промени кореннно иначе раотата на мноу зле отива ам не знам аз съм на 32г! по-хубавата половина от живота ми мина, останалата все ще я избутам някак си :wall: Цитирай
AXE Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 ам не знам аз съм на 32г! по-хубавата половина от живота ми мина, останалата все ще я избутам някак си :wall: Много песимистично пич :stop: Не че другите изказвания са много оптимистични де Ама твоето някак си ме зачовърка. Затова искам да цитирам два реда от една любима песен: Ти си живял щастлив или невсичко било е в твои ръце Живота е такъв, какъвто сам си го направиш Така че горе главата - ето така :green: Това беше такова..ъъъ....офтопика А сега по темата - много добре са направили китайците - така се повишава качеството на музиката, която се предлага. При нас естествено няма да стане Но пък кво толкова ви боли к.ра - аз не ходя на концерти на групи дето свирят на плейбек. Най-много да прокоментираме насмешливо и презрително някой мухльовци, дето са се правили на актьори (здравейте Гравити ко :hello: :green: ). Така че и тва не е страшно Цитирай
Katsko Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 аз предлагам да режем езиците на певци с плейбек Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Хаха,и после направо като последователите на другаря Мао - масови рaзстрели по стадионите.Сигурно ще има по - висока посещаемост от ЦСКА - Левски! Редактирано Август 14, 2005 от Mephistofel Цитирай
Recommended Posts