fildi Отговорено Декември 29, 2008 Отговорено Декември 29, 2008 е не е истина какво прави това дете! евала !!! Цитирай
mike_portnoy Отговорено Януари 6, 2009 Отговорено Януари 6, 2009 Забележете как свири и с левия и десния крак....определено момичето е невероятен талант!!!! Гледах още едно изпълнение на Ръш и ми падна шапката...... Цитирай
ludio klavirist Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 Забележете как свири и с левия и десния крак....определено момичето е невероятен талант!!!! Гледах още едно изпълнение на Ръш и ми падна шапката...... yyz цяла банда бая се узорва да изкара Цитирай
Heartman Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Тея луди японци,само това ли могат ,да произвеждат вундеркинди?!Аз си мислих че и ще върти обръч детето ,а то само свири с крака и ръце,баси лесното.Можеше и да изпее всички партии. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) Heartman,тва вече направо щеше да ме взриви тотално...Яжте японска кухня и ще просвирите така а пък не знам кой болен мозък се е зарибил,но е лудница Редактирано Януари 8, 2009 от Topsun Цитирай
evans Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 Това е нищо,утре ако не забравя ще кача едно едно концерче,за да видите как едно дете свири првият коцерт за пиано на Бетовен Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 18, 2009 Отговорено Януари 18, 2009 Изрудчета много... наш'те циганчета също не отстъпват, ама кой да ги забележи... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 ето ти един да го забележиш... Цитирай
Recommended Posts