king_of_fools Публикувано Август 8, 2005 Публикувано Август 8, 2005 Здравейте на си4ки. Имам желание да свиря да бас и като за начало ще трябва да си купя такъв , така че ако ми предложите не6то втора ръка ше съм ви благодарен. Цитирай
RonCarter Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Здрасти, Пробвай във "търся-продавам-предлагам" или както беше там Успех! Цитирай
stephen Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 ако си от София, можеш да се поразходиш по магазините за музикална техника втора употреба! има едно много яко магазинче в една пряка на улица Жданов ( или Пиротска, както е новото название на улицата), покрай тежкарския магазин за злато и нагоре към булеварда Т. Александров, под който е метрото! в първия безистен в ляво, до един платен паркинг! има си рекламно пано на магазина и указана посока, така че се намира лесно! та там вчера гледах няколко прилични решения за около 200 лева! сам разбираш, че не са нещо особено тези басове, но за начинаещ са перфектни! а видът им - е ..хахаха джазов - в смисъл як! имаше вчера едно черно и бяло италианско басче, чието име забравих ( но не бях чувал за тази марка досега )! с 4 струни, мек и тесен грифи голяма, права глава с по два ключа от всяла страна! формата на тялото си беше класическа, а басът звучеше мноого добре! значи вид и звук - 4 по 6 - тобалната! Цитирай
king_of_fools Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Мерси Stephen , не съм от СФ ма съм близо (Костинброд) , така 4е когато имам време ще отскоча да го видя тоя магазин . Редактирано Август 14, 2005 от king_of_fools Цитирай
Bassko Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Мога да ти продам един дефретнат за 50 лв.! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 хубаво че искаш да свириш но внимавай като купуваш да не си вземеш няква пръстотрошачка,с която само шси изкривиш пръстите Цитирай
Адам Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 (Редактирано) Аз си продавам моето басче,обаче го давам заедно с параметричен еквалайзер Ямаха НЕ1.Squier MB5,ако се интересуваш - пиши. Редактирано Август 17, 2005 от Адам Цитирай
Recommended Posts