gggttt Публикувано Юли 31, 2008 Share Публикувано Юли 31, 2008 Мисля да купя скъп клавир Roland от този магазин но не съм от София е не знам каква е репутацията на този магазин. Предложиха ми много по ниска цена от BOZOV MUSIC и се чудя дали има нещо нередно, макар че цената е долу горе както по световните сайтове. Мога ли да им се доверя и да платя по банков път без да ходя до магазина че ми е далеко. И Bozov и Rising са споменати в официалния сайт на Roland като техни представители. Става въпрос за този магазин: xxxx LTD. Boss & Gitar related products 117 Knyaz Boris I Str. BG - 1000 SOFIA Tel: +359-2-9800-830 , +359-898-232-999 e-mail: risingf@prolink.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Ползвай търсачката на форума и ще разбереш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tony78 Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Какъв клавир искаш да си вземеш и защо точно от магазин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLASH588 Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 здравеите,аз съм китарист от Пловдив и в търсене открих този магазин БОЗОВ незнам как е в София но не че искам да правя анти реклама магазинчето не беше много подредено в смисъл не са подредени нештата ровиш са там и невидях много инструменти но незнам тва е Пловдиви но не ти трява да ти е хубаво трябва да е евтино и да върши работа . УСПЕХ!!! незнам как са за клавири но rasing force са пичове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gggttt Отговорено Август 3, 2008 Автор Share Отговорено Август 3, 2008 OK значи са пичове пак казвам, избрах магазина защото е даден в официалния сайт на роланд като представител за България разбрах от тукашния форум че са били в миналото само дилъри, а вече продават и на дребно и не слагали надценка и това май обяснява огромната разлика в цената спрямо бозов а от недоволните май повечето са китаристи а не пианисти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts