itilien Публикувано Юли 30, 2008 Публикувано Юли 30, 2008 (Редактирано) Из нета се срещат доста положителни мнения. Пише че е махагонова, ама май не е много сигурно. С EMG HZ H4 адаптери е. Някой да си е играл с такава ? както трябва да бъде Редактирано Юли 31, 2008 от MDFk Цитирай
patzo Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 В Динакорд на Искърско шосе я има ходи я пробвай. Цитирай
Trysth Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 (Редактирано) ^ Точно там ходих да я пробвам тая летва. Много ми хареса. Удобна е, вади много плътен и дълбок тон, а адаптерите са супер. Поне за жица са екстра. Само дето са някви мн странни, EMG HZ Open Coil се водят, в нета не намерих инфо за такива точно. Но китарата определено ми допадна. П.П. И да, махагонова е. Личи си по теглото и по тона. Редактирано Юли 30, 2008 от Trysth Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Аз си играх наскоро с такава талпа -кво да ти кажа ...непосредствено след нея пипнах едно ESP от махагон . Разлики колкото щеш ...иначе откъм изработка е ОК,но звукът...Ъъ!Нищо ,че е от махагон и е с EMG... Цитирай
Trysth Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Мисля, че за цената си е екстра. Щото ЕСП-то е двойно, а и винаги има на къде по-добре. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Аз също я пробвах преди две-три седмици там, на Искърско шосе, че ми беше хванала окото. Много готина китарка, удобна, приятен звук, як широк гриф, много ми хареса. Даже мина през акъла и да се оборудвам с една такава, ама щях яко да изплезя език от финансова гледна точка. Пробвай си я и сам, това е най-важното, а и поне на искърско шосе са пичове и можеш да си пробваш китари цял ден без някой да ти виси на главата и да се чуди как да те разкара Цитирай
Trysth Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Точно. Евала им прая на пичовете там. Аз един час си кибичих, разглеждах и пробвах летви. Кеф на буци. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Хабсолютно. На няколко пъти вече пазарувам китари оттам, и всеки път хващаме аверите по 2 китари всеки и масово пробване и никой не му пука колко точно висиш. Даже последния път като бях там продавача разцъкваше някакъв намазан жжжаксън и аз се позагледах така минута-две, и пича стана и ме попита дали искам да я пробвам. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 (Редактирано) Пич ,ти явно си ходил и си я харесал ,а сега питаш нас дали става ...еми всеки ще ти каже различно ама в общи линии резултатите ще са два. Това зависи от субективният опит на всеки ...ако ме разбираш ...така ,че хОди вземай и после разкъртвай. Кво толкова ...някаква пръчка за около 500 лева ...като не те кефи на макс - продаваш. Няма как да чуеш от мен суперлативи за тая метла ...щото няма такива. Все пак е китара от нисък клас...ама свири... Успех! п.с. Редакцията наистина поправя някои грешки!Стига да е на време! Редактирано Юли 31, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts