Krasi_78 Публикувано Юли 30, 2008 Публикувано Юли 30, 2008 колеги моляви за помощ взех ел. барабани ямаха експрес 3 но 12 години свиря акустичен и нещто не мога да се оправя сас тази електронна игра. някои знаели как се връщат заводските насроики абе да се рестартира. запишете ми и ниакои сетче тук да го пробвам благодаря за разбирането Цитирай
boreto Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 колеги моляви за помощ взех ел. барабани ямаха експрес 3 но 12 години свиря акустичен и нещто не мога да се оправя сас тази електронна игра. някои знаели как се връщат заводските насроики абе да се рестартира. запишете ми и ниакои сетче тук да го пробвам благодаря за разбирането Имах до скоро такива Ако правилно си спомням, някъде из менюто имаше секция "Master reset" или нещо от сорта. Нямаш ли му книжката на сета, там би трябвало да пише? Ако нямаш, ще се разровя из документацията, мисля че пазя книжката от моя сет. Цитирай
geni2x Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 колеги моляви за помощ взех ел. барабани ямаха експрес 3 но 12 години свиря акустичен и нещто не мога да се оправя сас тази електронна игра. В този форум може да намериш доста информация: http://www.dtxperience.com/forums/index.php?Cat=8 Цитирай
Krasi_78 Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 колеги моляви за помощ взех ел. барабани ямаха експрес 3 но 12 години свиря акустичен и нещто не мога да се оправя сас тази електронна игра. някои знаели как се връщат заводските насроики абе да се рестартира. запишете ми и ниакои сетче тук да го пробвам благодаря за разбирането Имах до скоро такива Ако правилно си спомням, някъде из менюто имаше секция "Master reset" или нещо от сорта. Нямаш ли му книжката на сета, там би трябвало да пише? Ако нямаш, ще се разровя из документацията, мисля че пазя книжката от моя сет. абе пич имам яа ама нешто несе разбираме с нея а ми искат много пари за превод направо ми скъсаха нервите тея боклуци ама бачкам във кръчма и трябваше да премина на ел.играта . благодаря за разбирането Цитирай
Krasi_78 Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 колеги моляви за помощ взех ел. барабани ямаха експрес 3 но 12 години свиря акустичен и нещто не мога да се оправя сас тази електронна игра. В този форум може да намериш доста информация: http://www.dtxperience.com/forums/index.php?Cat=8 благодаря ти много Цитирай
Recommended Posts