wolfgang Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 електрички - USA, Korea кухавелникът - майничка Цитирай
pepislang Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 При мен положението е твърдо USA по 4 броя Цитирай
wolfgang Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 При мен положението е твърдо USA по 4 броя така е най-добре, но не всеки може да отклони паричен поток с необходимия дебит в посока северна америка :-))) Цитирай
wessy Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Jackson MG series (обаче 7 струнен) - Made in PLOVDIV Цитирай
Burton Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Jackson MG series (обаче 7 струнен) - Made in PLOVDIV by who? Цитирай
ba6 maistora Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 и мойта е джапанска, ама нещо не е както требва и затова сега пиша в темета за флойда Цитирай
DeathZone Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Jackson DXMG Made in Japan Акустична с найлонови струни - Пловдив А пък за Гибъна , ейййййй Хендерсън , недей да скромичиш това е китара , която се дава за награда за най добър китарист , и мисля че беше доста скъпа (от порядъка на3-4 хиляди $) . Би ли разказал малко повече за тази китара? "Gibson - Jim Beam - made in някое село в БГ! Може и в град да е, ама 100% е в БГ " Цитирай
Henderson Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 А пък за Гибъна , ейййййй Хендерсън , недей да скромичиш това е китара , която се дава за награда за най добър китарист , и мисля че беше доста скъпа (от порядъка на3-4 хиляди $) . Би ли разказал малко повече за тази китара?"Gibson - Jim Beam - made in някое село в БГ! Може и в град да е, ама 100% е в БГ " ами според мен това може и да не е Гибсън! или ако е, е направена с рекламна цел!в интернет не намирам инфо за такава китара! изработката е с доста бъгове! аз съм свирил с оригинален лес пол и в сравнение с джим бийм-а разлика в звука има, не е голяма, но определено я има! хубавото е че аз точно такъв звук нямам и доста добре ми допълни колекцията и вече имам 3-те стандартни звука - страт, телекастер, гибсън! иначе все пак си е награда и ми е супер ценна а определено китарата не струва 3-4000 $ (или 10бона както бяха писали в един вестник ) Цитирай
SlipFly Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 мойта е бг хах супер кремонка имам предвид от по добрите кремони ако знайти къв саунд вади) Цитирай
Passkalero Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Пускам темата, защото ми е любопитно от бараките на колко държавици по света излизат инструментите, с които ние, виртуозите от форума, сме принудени да се борим. Моя Squier Fat Strat e сглобен в Китай. 6струнен GUILD (acustic guitar / piezo) made in USA)- треп4!!! 12 струнен Washburn (piezo) made in USA -трепа4!!! Fender Strat -USA -ни6то особено,но си го бива! Musicman Axis Sport -USA-нямам много думи!!!!!! Musicman J.Petrucci-USA -и тук нямам думи!!!!!!!!!! Така де,... 6тото ме питате....,не 4е се хваля Цитирай
niki123bg Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Пускам темата, защото ми е любопитно от бараките на колко държавици по света излизат инструментите, с които ние, виртуозите от форума, сме принудени да се борим. Моя Squier Fat Strat e сглобен в Китай. 6струнен GUILD (acustic guitar / piezo) made in USA)- треп4!!! 12 струнен Washburn (piezo) made in USA -трепа4!!! Fender Strat -USA -ни6то особено,но си го бива! Musicman Axis Sport -USA-нямам много думи!!!!!! Musicman J.Petrucci-USA -и тук нямам думи!!!!!!!!!! Така де,... 6тото ме питате....,не 4е се хваля Яко Не виждам нищо лошо в това човек да се похвали Цитирай
7thString Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Джапанки. Нямам думи за тия жълтури- всичко произвеждат, а като се замислиш, трябва да държат китарата легнала, щото ако я изправят е по-висока от тях Цитирай
Bassko Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 made in San Luis Obispo, California Цитирай
SlipFly Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Passkalero кажи коя банка ограби? Цитирай
Recommended Posts