Dilian Nedev Публикувано Юли 29, 2008 Публикувано Юли 29, 2008 (Редактирано) Песента тази вечер (сутрин) е на Judas Priest отново - Hell Bent For Leather . Да си кажа честно тракинга е същия като от дигитек семпъла в раздел "Семпли" , дамо дето се постарах за един лек миксинг и мастеринг (това цялото в кавички да се чете) ... Та ето го и "крайния" резултат от мен : ЛИНК . Приятно слушане и очаквам коментари от вас ( + или - , нямам претенции , стига да са основателни) . (за да размишлявате и върху темата "Защо му е толкова гаден звука" освен върху темата "Тоя няма ли да спре да пуска записи преди да се е научил да свири" : Digitech Grunge директно от спикът сим. изхода му в Emu 0404 PCI -> Sonar7 и никаква обработка . Баса идва от BDI21 директно в звуковата карта отново и никаква обработка . Барабаните са редени/записани с миди клавиатура и озвучени с Addictive Drums + Linear EQ 64 + Liquid Collection VST . За мастер - играчките от сонара (Boost11 , пак Linear EQ 64 ) . Общо взето това е цялата работа ) . Редактирано Юли 29, 2008 от Lord Of Darkness Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 На мен ми харесва ! Откъм звук... струва ми се, че можеш малко да коригираш честотно касата... доста Low end има в момента... резни и една идея басите ...лично мнение разбира се! Браво... Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Ко му е лошото; браво, само така. Не виждам проблеми; поне за непретенциозно ухо... Цитирай
KingdomX Отговорено Август 9, 2008 Отговорено Август 9, 2008 (за да размишлявате и върху темата "Защо му е толкова гаден звука" освен върху темата "Тоя няма ли да спре да пуска записи преди да се е научил да свири" : Digitech Grunge директно от спикът сим. изхода му в Emu 0404 PCI -> Sonar7 и никаква обработка . Баса идва от BDI21 директно в звуковата карта отново и никаква обработка . Барабаните са редени/записани с миди клавиатура и озвучени с Addictive Drums + Linear EQ 64 + Liquid Collection VST . За мастер - играчките от сонара (Boost11 , пак Linear EQ 64 ) . Общо взето това е цялата работа ) . Дилянски, мисля, че това по-горе,особенно някой фрази въобще не трябва да го има. Особенно "Тоя няма ли да спре да пуска записи преди да се е научил да свири" мисля, че всеки, който ти чуе кавърчето ще остане с точно обратното мнение Евала... тва май го бях чувал и преди, но нещо вече ми се мъти главата. Не, че съм чувал оригинала, или ако съм го чувал то е било веднъж дваж, ама това, което си направил много ме кефи Накарай някой да го изпее т'ва парче Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 9, 2008 Автор Отговорено Август 9, 2008 Thank You ... бтв абсолютно никой в този форум явно не смята да пее (записва) за без пари . Не знам , микрофони ли нямате , хора , или желание ? Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Супер е и на мене ми хареса,дилянски е змей горянин .бтв не мога да пея иначе... Цитирай
Recommended Posts