emilcvetkov_ Публикувано Юли 28, 2008 Share Публикувано Юли 28, 2008 Имам нужда от съвет.В момента записвам от компа,но знаете миди файловете как звучат през Roland-VSC.Та идеята ми е като извадя флопито от компа и го сложа в синтезатора,да засвири с неговите саунди.Не съм клавирист,просто ми трябва нещо от рода на Roland EM 50,E 96,и т.н.Или може би има друг начин за просвирване на миди файловете.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Юли 28, 2008 Share Отговорено Юли 28, 2008 Вземи си лаптоп качи си саунд модул на роланд и си готов, клавирите са вече отживелица. пък и са само за музиканти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilcvetkov_ Отговорено Юли 28, 2008 Автор Share Отговорено Юли 28, 2008 Вземи си лаптоп качи си саунд модул на роланд и си готов, клавирите са вече отживелица. пък и са само за музиканти. Какъв саундмодул,и не мога ли да го кача на PCто.За външен ли става въпрос,или за виртуален,защото Roland-виртуален май е най-добрия,а не ми харесва.Иначе и аз съм музикант,но свиря на китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Юли 28, 2008 Share Отговорено Юли 28, 2008 Несъм на ясно аз свиря на живо, но колегите си вземаха лап топ качилиса си програма казаха че е саунд модул от G1000 пущат си мидита и си пеят ли пеят, слагат едно касио отпред да седи за паметник,и изобщо идилия. :hysterical: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emilcvetkov_ Отговорено Юли 28, 2008 Автор Share Отговорено Юли 28, 2008 Благодаря Мишо!Ще го търся тоя модул,но все пак ще съм благодарен ако някой ми прати линк от къде да я сваля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мирчо Христов Отговорено Юли 28, 2008 Share Отговорено Юли 28, 2008 Много бих искал да разбера точното наименование на този модул . За сега съм слагал roland-vsc но и на мен не ми харесва ако този е по добър ще се радвам да го пробвам . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 саунд модула се казвал Edirol Virtual Canvas Roland General midi-2 Звучал много меко и приятно така казаха колегите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мирчо Христов Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Бихте ли казали от къде може да се намери . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Колегите ходили при техник на компютри той им инсталирал и други програми за 40лв Така че повече не мога да ти помогна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts