Sponge Публикувано Юли 27, 2008 Публикувано Юли 27, 2008 Здравейте, Искам да попитам да ми дадете някви мнения за сета,заслужава ли си,качество,звук и т.н. Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 аз съм с Tama Superstar и съм хипер доволен от тях.определено си заслужава да имаш този сет. Цитирай
Sponge Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 аз съм с Tama Superstar и съм хипер доволен от тях.определено си заслужава да имаш този сет. Говоря за Custom Модела............. Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 ами ти сам трябва да решиш.виш tama.com .аз когато се чудех проверих в сайта им и видях всичко за тях и си ги взех.първо на теб трябва да ти допаднат.незнам доста малко хора свирят на тама повечето тук са на ямаха и др. но те също могат да кажат мнение.ще ги поръчваш ли или ????? Цитирай
naS7eR Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Аз лично съм с Tama Superstar .......Custom модела,разликата е само във финиша и че custom модела е с rack tom... от към звук както си ги нагласиш така ще засвирят........по принцип каквито и барабани да си земеш ако не си ги настройш както трябва няма да звукнат........... Цитирай
ilianski Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Аз свиря с Tama само че не този модел и са на повече от 7 - 8 годинии не са мръднали, но съм чувал хора които са свирели с този който търсиш и са доволни много както колегата каза по горе. Тъй че вапрос на вкус. И успех с покупката!!! Цитирай
Recommended Posts