Black Bird Публикувано Юли 26, 2008 Публикувано Юли 26, 2008 Здравейте отново Не сме се виждали отдавна и реших да ви пиша пак! Албума остава да се мастерира. Надявам се все още да има фенове на тази музика... Ето целия трак бонус: http://nalbantov.com/Abandoned_Place_Dimi_Nalbantov.mp3 Поздрави, Митко Цитирай
bony Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 Бахти якото,то е прекрасно :recourse: Направо затри Сатрияни и Вай, че и другите покрай тях Благодаря за бонуса ,прая си го на диск за да си го слушам в колата Евала от всякъде Цитирай
Fenix Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Човек, това е толкова.... красиво е точната дума.... Евала Странно имах някаква стара версия на това и изобщо не ми харесваше че чак я изтрих... не знам дали е било това или нещо друго с това заглавие, но това от първото слушане ме грабна супер много!!! Супер много ме кефи момента, където се връща към главната идея... някакво толкова peacefully... (след 1>45 горе долу) много як аранжимент. отдавна песен не ме беше грабвала така, че да казвам само хубави неща за нея нямам търпение да излезе албума, тази и цунами са ми любими вече... Цитирай
dedomito Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Няма как да се кажат лоши думи - хубава композиция , интересна идея и перфектно свирене както винаги А аз кога ще се науча да свиря така :-)))))))). ????? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 Еееееееееееее радвам се че ви харесва!!! Вчера цял ден си играх с нея. Сега трябва да се мастерира по добре... Цитирай
zwero Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Пускам го за 4-ти път...Имаме си български Joe Satriani... Цитирай
prayer4eto Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Бравос ! Определено ми се струва по-носталгично от първия откъс, който пусна. Променял ли си нещо по него или само така ми се струва ? И чакаме албума Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 Мерси! Презаписах темите с новата китара. Има повече звън в тона... И може би по друго вибрато. Бравос ! Определено ми се струва по-носталгично от първия откъс, който пусна. Променял ли си нещо по него или само така ми се струва ? И чакаме албума Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Ти си гений!!!Няма какво да кажа повече... Цитирай
vanboy Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Страхотно! Барабаните как си ги записал-живи ли са или...? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 29, 2008 Автор Отговорено Юли 29, 2008 Мерси приятели! Барабаните са писани в Кюбейс4 Цитирай
Recommended Posts