IvanDTr Публикувано Ноември 17, 2004 Публикувано Ноември 17, 2004 Искам да създам пет дневна анкета в стила на Ники Кънчев! Коя фирма произвежда наи-добри маси за смесване? а-SSL; b-NEVE; c-SOUNDCRAFT; d-NEOSET Ами сега? Отговора на 24.XI. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 а-SSL; a.. Отговора на 24-ти! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 SSL 9000XL, a sa6to taka i Amek/Neve -govorq za studio consoles,a ne za stage. Цитирай
phile Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 az sqm tvqrdo za Neve i SSL .... ne mislia che ima mnogo razlika vqv samoto kachestvo na output-a i dvete sa supreme.... prosto lichno na men Neve me privlicha poveche Converterit mu sa prosto neveroiatni (beshe mi popadnal edin svalen ot consola za $1000)..... ))))) Za FOH.... hehehe .... mi pak dvete mislia che sa si #1 i pak sqm sqs predpochitania kqm Neve-a -- edna Libra bi bila jestoka..... moje i da gresha prosto lichni predrazsqdaci.. Ama FOH-a si zavisi ot tova kakva muzika vse pak ... az na live bih jelal sam da si mixiram vsichko i da si imam pqlen control koe prez koe minava -- koeto samo po sebe si znachi che neve ne e neobhodim (nito pqk koiato i da bilo ogromna consola ..... de fakto edin line bi svqrshil rabota za sled mixing desk-a mi).............. ama drugoto neshto e che az ne viarvam mnogo mnogo v mixing desks ako stava vqpros za kakvoto id a bilo pod Mackie 24/8.... digitalnia mixer na interface-a mi shte svqrshi mnogo mnogo po-dobra rabota ..... ot naprimer edin Behringer -- koito i da e toi .... daje i niakoi soundcrafts sa pqlen bokluk ... (da ne govorim za Spirit).. Цитирай
Guest Plamen Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Na Behringera takiva sa mu i cenite...kakvo ochakvash poveche. Inache az sam tvatdo za SSL, kakto i za Mackie (imam 2 br. v kashti) Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 20, 2004 Автор Отговорено Ноември 20, 2004 az sqm tvqrdo za Neve i SSL .... поздрав, но не е това отговора oops... подсказвам единица! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Za stage conzoli ili pultove ima dokazani imena kato Allen-Heat,Midas i tzarq YAMAHA PM1D.aaaaa da ne zabravq i DIGICO D5 i Euphonic. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 23, 2004 Автор Отговорено Ноември 23, 2004 не става сума за stage consoles става дума за маси за смесване! Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 25, 2004 Автор Отговорено Ноември 25, 2004 Искам да създам пет дневна анкета в стила на Ники Кънчев! Коя фирма произвежда наи-добри маси за смесване? а-SSL; b-NEVE; c-SOUNDCRAFT; d-NEOSET Ами сега? Отговора на 24.XI. Не четете! Най-добрата МАСА ЗА СМЕСВАНЕ се произвежда от фирмата ... NEOSET защото единствено на тази маса може да се смеси ВОДКА с КОЛА! Останалото са смесителни пултове, които всеки знае че SSL и NEVE са водещи! 1 Цитирай
phile Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 Искам да създам пет дневна анкета в стила на Ники Кънчев! Коя фирма произвежда наи-добри маси за смесване? а-SSL; b-NEVE; c-SOUNDCRAFT; d-NEOSET Ами сега? Отговора на 24.XI. Не четете! Най-добрата МАСА ЗА СМЕСВАНЕ се произвежда от фирмата ... NEOSET защото единствено на тази маса може да се смеси ВОДКА с КОЛА! Останалото са смесителни пултове, които всеки знае че SSL и NEVE са водещи! hahahaha (chak sega vidiah otgovorite tuk ... mnogo sqm zle....) sorry che na angliiski .... ama........ @IvanDTr: Dude, You Rule!!!! hahahahahhaha Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Маси за смесване? На български не се ли нарича още пулт? :think: Иначе Neve са най-добрата фирма според мен. А някий чувал ли нещо за фирмата Coronado? Цитирай
Recommended Posts