Mar4enko Публикувано Юли 25, 2008 Share Публикувано Юли 25, 2008 Здравейте на всички във форума. Започнах да сменям ключовете на една акустична кремона и в главата ми се породи следния въпрос - как е правилно да се поставят ключовете? При опън на струната червячното колело да се притиска към червяка или обратно. Старите ключове аз съм ги сменял преди мно-о-о-го години и вместо оригиналните два блока по три съм слагал някакви единични ключове някои от които са били изрязани от троен блок, така че не мога да се ориентирам как са били в началото. 10х Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonimized_8837 Отговорено Юли 25, 2008 Share Отговорено Юли 25, 2008 ако гледаш китарата отгоре на фингърборда, тялото да е отдясно, главата отляво, то червяците са от ляво на барабаните, на които се навиват струните. винаги е така. важното е когато въртиш ключовете обратно на часовниковата стрелка, да се обтяга струната. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts