peshoy2k Публикувано Юли 24, 2008 Публикувано Юли 24, 2008 вчера кат се прибрах към 12 успях да драсна нещо с бъдещата си китара, че още не съм я платил де на слушалки е работата http://www.cmusicforum.com/pi/master-200y-02.mp3 Цитирай
zwero Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Шефе,като гледам тук за да ти се обърне внимание трябва да правиш яки стъргалки... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 24, 2008 Автор Отговорено Юли 24, 2008 как се промени форума а едно време беше друго, както и да е, верно че не е нищо особено драснал съм с кондензаторен мик и съм микснал с пиезото на нулеви корекции, съответно няма ефекти на инструментите и вокалите само екю и мастер компресор Цитирай
zwero Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 На мен ми харесва как звучи китарката... довърши го... Цитирай
ultramega Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Много ми харесват нещата ,дето правиш, обикновено. Оригинални са и звучат добре. Макар че никога не ги даваш завършени Може би само ни зарибяваш... Цитирай
Zlatanov Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Добре е ... парчето ме кефи ... само вокала нещо самия му звук не ми харесва (относно самото пеене нямам забележки)... Ти ли пееш ? И го завърши ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 25, 2008 Автор Отговорено Юли 25, 2008 Добре е ... парчето ме кефи ... само вокала нещо самия му звук не ми харесва (относно самото пеене нямам забележки)... Ти ли пееш ? И го завърши ... хаха, мерси, е , пеенето си е зле знам си, инак ще има повечко неща вече с тази китарка се чувствам много добре, много ми харесва кво не ти харесва кат звук, аз все тва се опитвам да докарам и музиката ми минава покрай ушите Цитирай
dedomito Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 Определено е много добро като идея и звук . Цитирай
Icarus Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Много е приятно и гот, особено рано сутрин Чак ми стана гадно като си го отрязал така рязко, можеше поне един fade out да сложиш А каква е китарката, и микрофона, с който си я записал? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 28, 2008 Автор Отговорено Юли 28, 2008 Много е приятно и гот, особено рано сутрин Чак ми стана гадно като си го отрязал така рязко, можеше поне един fade out да сложиш А каква е китарката, и микрофона, с който си я записал? хех, още веднъж мерси за слушането просто го пуснах за семпъл, че много ме кефи. Китарката е Уошбърн масив си е дето се вика, стига пластмаси вече и има кътауей и пиезо с вграден тунер. Грифа не е от най-бързите, но за сметка на това има динамика. Микрофона е гюфел, премпа е Н-аудио лампов а другия е транзистор с лампа майндпринт. Гьофела е на кардиоид мисля, ама може ако пак записвам и с пиезо да взема да го туря на омни за повечко стая, то няма ревърб де щото е семпъл иначе може още да се заглади, компресия тва онова. Абе много благодарности да изкажа на Разбойника и се надявам нещо да ми се роди скоро в чутурата и да има време да направя по-завършено парченце Цитирай
Icarus Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Яката работа, резултатът е много сполучлив Аз също наскоро оборудвах масивни дървесини и хабсолютно се родих Иначе, завърши го де. Цитирай
Recommended Posts