npokonu Публикувано Юли 24, 2008 Share Публикувано Юли 24, 2008 Някой има ли преки впечатления от Floor POD на Line6. Ако има тук притежател на такъв, моля да сподели мнението си за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юли 24, 2008 Share Отговорено Юли 24, 2008 http://line6.com/floorpod/ - тук имаш всичко звучи точно така , както го чуваш и мисля , че по-добър звук трудно може да се извади Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Юли 24, 2008 Автор Share Отговорено Юли 24, 2008 Това го видях, но имам предвид лично мнение на собственик на такъв процесор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 24, 2008 Share Отговорено Юли 24, 2008 KingdomX Е собственик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юли 24, 2008 Share Отговорено Юли 24, 2008 ^ Е, не точно на този модел, но имам преки наблюдения към него и държа с 2 ръце на мнението си. Когато си купих моя процесор си мислех, че мога да направя най уникалните бленди (много съм прост) Като взех да го човъркам не успях да направя това което искам.... трябваше да мине 1 година горе-долу, че да разбера какво точно ми трябва от процесора. В началото все нещо ми идваше в повече... рови, рови , гледай, чети... то край няма... накрая изкарах някакъв приличен саунд, но в момента използвам процесора само заради пространствените ефекти, останалото е бошлав работа, но за клубове става. Има един пич тук у форумо, който има такъв процесор. Ника му е Crossfire, ама не съм го засичал от много време. ПП най - добре е да идеш в Динакорд да хванеш един такъв и сам да си направиш извода, защото , както твърдя на много места - колкото хора, толкова мнения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Юли 24, 2008 Автор Share Отговорено Юли 24, 2008 Май ще е най-добре да ида в магазина и да пробвам. Благодаря за отговорите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts