DeathZone Публикувано Август 5, 2005 Публикувано Август 5, 2005 Ето кратко семпълче , където реших да поомажа перфектното бичене на нашия съфорумник Geo. Фигурата е негова , пък аз само реших да и придам малко по странно звучене. Geo Funky Bass&Drums Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Малиии, много яко бе. Кога ше ме научиш и мене да ги мислим такива?? Цитирай
DeathZone Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 Малиии, много яко бе. Кога ше ме научиш и мене да ги мислим такива?? Като ме научиш да правя такива Death Metal парчета, като твоите Цитирай
Katsko Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 махни ги тия перкусии отдолу,само осират готиния groove на барабаните. Цитирай
DeathZone Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 махни ги тия перкусии отдолу,само осират готиния groove на барабаните. Абе има нещо такова :think: Цитирай
Stone Free Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 махни ги тия перкусии отдолу,само осират готиния groove на барабаните. Найн! Яки са перкусиите! Цитирай
Recommended Posts