karapetkov Публикувано Юли 22, 2008 Публикувано Юли 22, 2008 (Редактирано) ... и си грача... http://www.turboupload.com/download/195q4n...ghtMyFire-2.mp3 Или в дата.бг http://karapetkov.data.bg/%c3%f0%e0%f7%e5%...ire%20-%202.mp3 Фаяааааааа. Редактирано Юли 22, 2008 от karapetkov Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юли 23, 2008 Отговорено Юли 23, 2008 Аз да кажа, че особенно към края много ме кефи има емоция Иначе не ми допада, че музиката в сравнение с вокала е толкова тиха, предполагам миди иначе е хубаво, пък и песента и тя. Цитирай
karapetkov Отговорено Юли 24, 2008 Автор Отговорено Юли 24, 2008 Мерси Ви, Ами като смесване не съм си играл много. Това е некво караоке, направено от МИДИ май. Сега си правя мое си караоке . Като го завърша, ще пипам повече. А песента е просто велика. Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Хубаво си го изпял. Слушах го с кеф Страшно много ми приличаш и като тембър, и като маниер на Тони Шеридан. И малко на Рики Нелсън. Ако изпееш нещо от ранните 60, ще се изкефя максимално Може да се опитам да помогна със запис на китара и басче в съответния стил. Цитирай
karapetkov Отговорено Септември 25, 2008 Автор Отговорено Септември 25, 2008 Мерси. Сега нещо ме тресе *Doors* треска... Рок ренесанс . Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 (Редактирано) Малко по несдържано, по наркоманско трябваше да го изпееш... Това парче няма нужда да е изпято добре... трябва да е изкрещяно през алкохол и цигари... Иначе имаш много хубав чист глас... Завиждам ти! Редактирано Септември 30, 2008 от Metanoia Цитирай
karapetkov Отговорено Септември 30, 2008 Автор Отговорено Септември 30, 2008 Така е,... по принцип и песните на Дорс и гласа на Морисън са твърде различни за моя глас, но... кефи ме и си го пея така... Цитирай
Recommended Posts