Jump to content
Българският форум за музиканти

едно парче от мойте младини


Recommended Posts

туй парче е записвано преди 3 години в зората на мойто свирене...заедно с един френд певец...записахме го на домашния комп на един наш съфорумец EmchoDT ....интересно че се получи някъв алтернатив/пък аз през живота си не съм слушал никви такиа/...още по-интересно че че го завъртяха по некво си радио КАлифорния...което беше много изненадващо щото си е демо...пък и нашето изпълнение не е свястно...то и вокалиста тогава почваше... :headbang: та ся по негова инициатива ше го презаписваме...и ще е яко да кажете какво трябва да се промени...

CIRCUS MIND-CHIMERA

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ми допадна , ма най важната част, припева нещо или е много алтернатив или направо вокала флшивее , иначе като замисъл ми допадна особенно куплета , ама с тоя припев ме разби направо , много дисонасно ве.Пък и началото има потенциал , като дойде първия припев и нещо ми се разтрои идеята за пачето. Я вземете наново да я врътнете , сигурен съм че ще стане железно! Успех!!! Е това е мое мнеие разбира се , надявам се няма да има сърдити :headbang:

Редактирано от DeathZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми барабаните да са живи :think:е,и вокала верно фалшивее

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ми допадна , ма най важната част, припева нещо или е много алтернатив или направо вокала флшивее , иначе като замисъл ми допадна особенно куплета , ама с тоя припев ме разби направо , много дисонасно ве.Пък и началото има потенциал , като дойде първия припев и нещо ми се разтрои идеята за пачето. Я вземете наново да я врътнете , сигурен съм че ще стане железно! Успех!!! Е това е мое мнеие разбира се , надявам се няма да има сърдити :)

след първия припев пеенето е откровено фалшиво :headbang: то си личи от километри..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.