Fortissimo Публикувано Август 5, 2005 Публикувано Август 5, 2005 чудя се за това животно,някой да е ползвал.Дайте съвет . Цитирай
разбойник Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Мисля, че в някаква по-стара тема имаше дискусия за него - провери. Мой приятел го има и съм го ползвал няколко пъти. Като звук - добър усилвател за цената си, като качество на изпълнението - Беринджър. Потенциометрите са доста кекави на пипане, а в единия от входовете имаше заклещен жак ( няма такъв дефект! ). Не е от hifi-прозрачно звучащите усилватели т.е. променя звука на инструмента - доста плътни ниски, не леко прибрани високи среди и високи (но без да е глух). Както предполагам знаеш, всички продукти на гореспоменатата фирма удивително наподобяват разни по-скъпи и добре наложени на пазара модели на др. производители. Ето тук можеш да видиш продукта, от който Беринджър са черпили вдъхновение за ВХ 3000 - Ashdown music Цитирай
Fortissimo Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 имам един стар англииски лампов звяр и ми предлагат евентуална трампа за този Берингер. Цитирай
Fortissimo Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 аве незнам още ,ама маи нема да го трампя. а за доплащане те требе да ми дадат . Цитирай
разбойник Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Шегувам се за доплащането. Не знам какъв ти е усилвателя, но ако е нещо фирмено надали цената му в EU е по-ниска от 300-500 евро втора ръка, докато Беринджъра нов е 180 . . . . Цитирай
chichi2 Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 чудя се за това животно,някой да е ползвал.Дайте съвет . аз имам кубе берингер от 45 вата наи- малкот и е велико има мн як и ефекти може да се вкара собствена музика и да се свири в/у нея аз съм мн доволен ама е скъпо Цитирай
chichi2 Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 мне добър има мн екстри супер саунд аз съм мн доволен от наи- малкото 45вата и е скъпо Цитирай
Recommended Posts