deathcore Публикувано Юли 17, 2008 Публикувано Юли 17, 2008 имам малък проблем с буксата на китарата. когато мушна кабела в буксата и свиря нормално ,но ако се пораздвижа жакът започва да се движи в буксата(сякаш е твърде малък за нея) и създава шум(пръщене) не е постоянен (на моменти), но е дразнещ . ако някой може да ми помогне с някой TIP как да го оправя ще съм много благодарен. Цитирай
deathcore Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 никой ли няма да сподели как да го оправя ? Цитирай
Icarus Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Може да се е поразхлабила гайката нещо - затегни я и виж дали ще си решиш проблема. Другото, което ми идва на ума е ако пластинката за сигнала на буксата се е изкривила и така се получава луфт от време на време между пластинката и жака на кабела. В такъв случай я побутни малко към центъра. Би трябвало да е едно от двете, имал съм подобен проблем. Ако не стане номера, може направо да я смениш. Цитирай
deathcore Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 ако пластинката за сигнала на буксата се е изкривила и така се получава луфт от време на време между пластинката и жака на кабела. В такъв случай я побутни малко към центъра нещо незагрях обаче коя пластинка . ще може ли да ми обясниш по подробно ПС:затегнах гайката не е от нея. Цитирай
Icarus Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 (Редактирано) Ами като отвориш китарата, и буксата представлява метално кръгче, и по дългата пластина дето стърчи (по нея тече сигнала, а по по-къста - масата). Та тя ти трябва - буташ я напред, така че жакът да е по-стегнат. Абе просто пъхни жака докато е отворена китарата, ще видиш кое как точно действа и ще разбереш какво точно и накъде трябва да бутнеш. п.с. е***и обясненията. Липсва ми какъвто и да било педагогически усет. Редактирано Юли 18, 2008 от Icarus Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Намери начин да изкараш жака. Той би трябвало да изглежда нещо такова: Погледни отзад голямата метална пластинка. Тя опира в "пъпката" на жака ти. Трябва да наклониш пластинката на вътре за да опира по-добре, когато се вкара жака в буксата. Това е. Цитирай
deathcore Отговорено Юли 18, 2008 Автор Отговорено Юли 18, 2008 (Редактирано) много благодаря за отговорите оправих всичко YOU RULE DUDES !!! Редактирано Юли 18, 2008 от deathcore Цитирай
Recommended Posts