Jump to content
Българският форум за музиканти

Препоръчайте китара.


asparuhov

Recommended Posts

пич, като имаш 600 лв си земи Ибанец РГ321, добра китара, адаптрите не са зле, махагон е, яко за резачка ;)

 

 

Значи намислил съм 600 кинта китара + някакво кубе. Може и малко вариации в сумата но това е. А че съм мързел има нещо такова обаче ме питайте откъде съм намерил 400 кинта(и малко отгоре). Бях чувал че Ибанез са добри китари и сега ще си намеря клипчета с въпросните модели да ги чуя. Мерси за инфото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От клипчета нищо няма да разбереш. На видео може всичко да се докара да звучи добре, пак ти казвам, отиди до магазина с някой, който разбира, харесай си модел и се вслушай в тежкото му мнение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пападнах на тази оферта: http://www.camerton999.com/index.php?s=det...d=405&Link=

Верочтно това ще е крайният избор макар че имам още 2-3 варианта. Та ако не съм прекалил с нахалстовото какво мислите за това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами виж, и аз горе долу съм изправен пред същите размишления относно първа електрическа китара.Все пак Ибанеца, който ти препоръча chris_barnes ми се вижда по-удачен вариант от тази, представена от теб.Като си помислиш за начинаещ китарист разликата няма да е особено голяма, нали?Едва ли ще обръщаш внимание на подробности :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.