Mephistofel Публикувано Август 4, 2005 Публикувано Август 4, 2005 Съжалявам,че представянято ми няма да е по предоставения образец,но... Всъщност лъжа-въобще не съжалявам!Просто не обичам да бъда поставян в рамки или ограничения. Какво да кажа за ник-а си - Фауст,Гьоте,то си е ясно.Култов персонаж си е Мефистофелчо,а освен това аз съм си доста себичен,егонцентричен и арогантен,че и краен мизантроп,така че ми допада особено. Скромната ми персона е студент трети курс "Финанси" в УНСС,което в съчетание с заниманията ми с дебелострунни инструменти ( бас-китарката рулира! ) ме превръща направо в конвенционално нападателно средство-басист/финансист!Занимавам се музициране от близо 9 години и още не мога да кажа ,че свиря,но надежда има... В сферата на интересите ми ( дали пък не е по-точно да се каже мегапространствен x-измерен стереометричен елемент )) са хубавата музика,литература( Пратчет рулира с пълна мощ!!! ),кино... Обаче ако попитате близки мои приятели като Dushmanina и Bradata,защо ли ще чуете : "А,Антонио ли?! На него само жени и къркане му дай ! " ))) А да,Антонио е заглавието ми! Сега забелязах,че Snowwhite е родена на една и съща дата с мен- приятно съвпадение )) Цитирай
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 aаз познавам един басист-финансист също.зло копеле е :evil: Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Здрасти! Приятно прекарване във форума! Цитирай
BlueZone Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Welcome back to NBA Action! Това беше сигурно най-неуместното ми изказване от месеци насам...нищо де. Добре дошъл и хев а гуд тайм. Цитирай
tocata Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Съжалявам,че представянято ми няма да е по предоставения образец,но... Всъщност лъжа-въобще не съжалявам!Просто не обичам да бъда поставян в рамки или ограничения. Какво да кажа за ник-а си - Фауст,Гьоте,то си е ясно.Култов персонаж си е Мефистофелчо,а освен това аз съм си доста себичен,егонцентричен и арогантен,че и краен мизантроп,така че ми допада особено. Скромната ми персона е студент трети курс "Финанси" в УНСС,което в съчетание с заниманията ми с дебелострунни инструменти ( бас-китарката рулира! ) ме превръща направо в конвенционално нападателно средство-басист/финансист!Занимавам се музициране от близо 9 години и още не мога да кажа ,че свиря,но надежда има... В сферата на интересите ми ( дали пък не е по-точно да се каже мегапространствен x-измерен стереометричен елемент )) са хубавата музика,литература( Пратчет рулира с пълна мощ!!! ),кино... Обаче ако попитате близки мои приятели като Dushmanina и Bradata,защо ли ще чуете : "А,Антонио ли?! На него само жени и къркане му дай ! " ))) А да,Антонио е заглавието ми! Сега забелязах,че Snowwhite е родена на една и съща дата с мен- приятно съвпадение )) охаааааааааааааа охааааааааааааааааа супер си Цитирай
Dushmanina Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 А бряяяяя! Баш така ми е драго, дека и у форумот ке се засичаме, комито! Луно, Луно, земльо македонска, и за тебе ли ке се тепаме? Айде утре е време за регресив! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 А бе,утре не е ли четна дата ?! Значи трябва да е дегресив!!! Цитирай
adXok Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 И аз чета само на четна дата, затова затъпявам през ден като не чета! Деграсирам и после пак прогресирам и така... Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 Друга е тук идеята.Отдавна ми е омръзнало да се боря със стилови определения.И понеже понятието "прогресив" също отдавна се е изродило и лишило от смисъл , стигнахме до следното решение с основния съмишленик и съучастник в музикалните ми престъпления( а.к.а. Dushmanina)-на въпрос "Ама какво свирите все пак ?" се дава следния отговор: "На четна дата се свири дегресив,а на нечетна-регресив!".И точка! Наздраве Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 (Редактирано) : "А,Антонио ли?!На него само жени и къркане му дай ! " ))) хахахахахахах антонио фагалдо ...жени и къркане че ти трябва да си отдавна изгубения ми брат близнак привет Редактирано Август 7, 2005 от spotlight_kid Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 Хахаха,отдавна изгубени мой братко,тогава аз да съм блудния син,а ? Само без "фагалдо" или "Бандерас",моля!От това "фагалдо" ми се повръща вече,а Бандерас е симпатяга,ама c'est moi е по-готин Цитирай
bradata Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 Ха да ти Welcome! Наздраве по случая! Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 Ха да ти Welcome! Наздраве по случая! Ха да ти се връща! Поялник търсиш ли ? :evil: Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Е то сме това - Стив Харис, Мефистофел-а и аз Други нема и не ни и требват Цитирай
Recommended Posts