spirit^of^light Публикувано Юли 16, 2008 Публикувано Юли 16, 2008 Привет! От доста време си имам чисто ново клавирче и е започнало да ми хваща прах по простата причина, че не мога да си намеря ноти на песни които харесвам и искам да разуча. Ще съм много благодарна, ако някои може да ми каже от каде да си намеря песни на известни рок и метал банди. Примерно много искам да разуча In Memoriam на Hammerfall или някакви други популярни балади (и не само). Благодаря ви предварително Цитирай
asdf_zxcv Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Привет! От доста време си имам чисто ново клавирче и е започнало да ми хваща прах по простата причина, че не мога да си намеря ноти на песни които харесвам и искам да разуча. Ще съм много благодарна, ако някои може да ми каже от каде да си намеря песни на известни рок и метал банди. Примерно много искам да разуча In Memoriam на Hammerfall или някакви други популярни балади (и не само). Благодаря ви предварително Ето ти всякакви ноти Цитирай
LoRiTo Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Уча в НУЙ „Панайот Пипков“ Плевен.Много яко училище! И много моляя,акоо някой има ноти на Metallica да ми ги изпрати на и-мейла. Цитирай
Recommended Posts