Polyphone Публикувано Юли 16, 2008 Публикувано Юли 16, 2008 (Редактирано) Акустичен кавър с три бека. Не стана много както ми се щеше... Все пак се надявам да ви хареса. http://media.putfile.com/You-wont-see-me---Beatles---cover пп как да си редактирам заглавието, че добавих едно е на me -то? Редактирано Юли 16, 2008 от Polyphone Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 (Редактирано) Хубава интерпретация, попях си и аз За гласовете - всички знаем! Там е силата на Кумчо Вълчо И не си се увлякъл да сложиш много, та да стане претрупано Редактирано Юли 16, 2008 от yotzzo Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 16, 2008 Автор Отговорено Юли 16, 2008 Мерси, Боби. Какво стана с Бийтълс проектчето? Цитирай
Icarus Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Брей, много гот е Сега се зарибих и ще си слушам бийтълсите довечера на работа Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2008 Автор Отговорено Юли 20, 2008 Хей, мерси много! Навремето и аз слушах чат-пат Бийтълс на работата си, но нещо не им понесе на моите чалга/техно колеги... Цитирай
Icarus Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 ^Аз на слушалки. Въпреки че обикновено нощната смяна слушаме з-рок, ама плейлиста омръзва по някое време Цитирай
Recommended Posts