stephen Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 при първа възможност ще ти пратя едно писмо - последните думи на Маркес до приятелите му! от там чух това и ме втресе направо - няма други такива думи! само трябва да намеря къде беше това писмо благодаря! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Не се притеснявай, имам това писмо, благодаря ти! Именно от там е. Наистина е много напоено с чувства и вдъхновение и най-вече с едно пробуждане... за Създателя. Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Добре дошъл, Ачо! Радвам се, че се запали по форума, надявам се да намериш много полезни неща /и хора/ тук Сега съм на работа и нема време, обаче довечера ще се върна да прочета тоя чутовен труд за пънку А той че нема да умре тва е ясно, поне докато има Granny's Kite :guitar: Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Мараба Ачо Ей пич, всеки път като вземеш да пишеш и ме разбиваш Айде весело изкарване и приятно ти море тия дни П.С. Писмото на Маркес аз го имам и ще го пусна...ако нямаш нищо против мога да го пусна тук в твойта тема Цитирай
Katsko Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 ей металяга,кво се отплесна в лирика бе :inlove: .яж метъл и мри.FEAR FACTORY за тебе!!! Цитирай
stephen Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 здравейте момчета, благодарско за приветствията...благодаря и че ме светнахте за форума хаха а тва за Пънка е моята курсова работа по забележете Политика и полити4ески език..всики мислеха, че съм обречен...излзиаха от защитата на курсовата си работа пребледнели и разочаровани с 3 - ки в книжките...дойде и моя ред - аз влязох, оня повдигна очилата си -злобен сивкав поглед ме хвана за раменете и ме тръшна в отсрещната стена...заковах се на ямсто...вика ми : кажете вашето име колега.....аз ..ами такова аз...аааа... забравихте какс е казвате ли? аз : Ангел! и той : ААААААААААааааааааааааааааааа опзи Ангел..и ми намига ... сетих се..тук започва да се смее истерично и аз вече знам, че съм загубил каузата на испита, но съм горд пред поелдното стъпало...и той през смях - вие сте голяма работа бе, Ангеле..какво неща само сте ми написал..брао, брао, брависимо...какво викам аз и недоумявам..а той - тва беше най - интерсната работа, която съм чел наскоро..всикчи бяха толкова скучни, а вашата я прочетох с интерес...с опредлени неточност..ще ви пиша 5,50 ! давам си аз книжката и излизам...навъ колегите - Кво Кво кво вко овк...????? викам аа три имам и се чупя... хахахахахахаха Цитирай
stephen Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Yiwigi пускай бе,братле! това е велико, тъжно но истинско писмо, което всеки един човечен съфорумец трябва да оцени! пускай ! направо ще съм горд, че е покрай някви мои писания даже направо се чудя що не нова тема да се направи - Маркес го заслужава Burton - Нали знаеш какъв принос имаш ти за Granny's??? :) ето че днес отново репетирам твоите басс линии :) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 добре си дошъл... :hello: :hello: :hello: ..чувствай се като удома си тук...обаче недей да пускаш тема" Топ 5Любимите ви китаристи" Цитирай
Burton Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Burton - Нали знаеш какъв принос имаш ти за Granny's??? :headbang: ето че днес отново репетирам твоите басс линии :headbang: Знаеш че винаги съм насреща ако трябвам Цитирай
tocata Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 здравейте момчета, благодарско за приветствията...благодаря и че ме светнахте за форума хаха а тва за Пънка е моята курсова работа по забележете Политика и полити4ески език..всики мислеха, че съм обречен...излзиаха от защитата на курсовата си работа пребледнели и разочаровани с 3 - ки в книжките...дойде и моя ред - аз влязох, оня повдигна очилата си -злобен сивкав поглед ме хвана за раменете и ме тръшна в отсрещната стена...заковах се на ямсто...вика ми : кажете вашето име колега.....аз ..ами такова аз...аааа... забравихте какс е казвате ли? аз : Ангел! и той : ААААААААААааааааааааааааааааа опзи Ангел..и ми намига ... сетих се..тук започва да се смее истерично и аз вече знам, че съм загубил каузата на испита, но съм горд пред поелдното стъпало...и той през смях - вие сте голяма работа бе, Ангеле..какво неща само сте ми написал..брао, брао, брависимо...какво викам аз и недоумявам..а той - тва беше най - интерсната работа, която съм чел наскоро..всикчи бяха толкова скучни, а вашата я прочетох с интерес...с опредлени неточност..ще ви пиша 5,50 ! давам си аз книжката и излизам...навъ колегите - Кво Кво кво вко овк...????? викам аа три имам и се чупя... хахахахахахаха аиде, оште един от 'резерват северозапад 'добре дошъл землянино мои . я съм пустиниак от бела слатина Цитирай
stephen Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 e, братле, аз отдавна съм излязъл жив и здрав от този резерват! малко носорози успяха да оцелеят в северозападната джунгла аз съм силно благодарен на родителите ми, че ме доведоха в София, в Лом всичко загина, включително и аверите ми! повечето Буквално! а за Бяла Слатина - познавам я като петте си пръста - две годии бях с едно моми4е от там, ходил съм и неведнъж на гости... Цитирай
Katsko Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 "hate city-Sofia,кръв по паважа от тебе остава,живота ти нищо не означава" Цитирай
stephen Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 хахаха, неее, няма никакъв помен дориот шовиизъм или няквако префърцуненно Градско самочувствие в мен, ако за тва намекваш Кацко Все пак си помня корените, а и често ходя на гости обичам провинцията, защото носи спокойствие...в повечето случаи де...защото повечето белези по главата ми са все от някъде там... Цитирай
Henderson Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 (Редактирано) Здрасти и от мен! Ние сме Адаши, така че ае наздраве и приятно писане в форума "hate city-Sofia,кръв по паважа от тебе остава,живота ти нищо не означава" ох и аз колко я мразяяя! като в мравуняк е!!! Редактирано Август 10, 2005 от Henderson Цитирай
stephen Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 Благодарско, поздрави и успех в ползвотворното чатене с музикантите събратя по душа и изразяване! а за софията- абе град като град! наскоро се върнах от Бургас - еееееееееее, напълни ми душата бе! баси чистотата, улиците приветливи, магазинчета..хубави, малди, добре опблечени хора, ЖЕНИИИИИИИИИ - всяка една заслужава да дадеш половината си живот за нея ( всъщност никоя жена не заслужава подобна жертва !! )...морската градина- божествена романтика, особено ако е псоделена с Нея...а плажът- прилично чист и изключително охраняван!!!! мисля, че Бургас е напреднал! поздравления на всички от там! Цитирай
Recommended Posts