tocata Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 e, братле, аз отдавна съм излязъл жив и здрав от този резерват! малко носорози успяха да оцелеят в северозападната джунгла аз съм силно благодарен на родителите ми, че ме доведоха в София, в Лом всичко загина, включително и аверите ми! повечето Буквално! а за Бяла Слатина - познавам я като петте си пръста - две годии бях с едно моми4е от там, ходил съм и неведнъж на гости... бе то бела слатина центура на просветата хахахахаха а у лом бех 6 месеца в казармата малииииииии студ на трески Цитирай
stephen Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 hahah е Лом си е Лом - умираше до скоро, ма сега покрай вливането на нови еврокинти в пристанището става все по - хубаво за живот - стига да се изнесат циганите, които продойдоха в мизерните години от съседните села... :) е, както и да е - дядо ми беше 30 години началник на мотострелковото в Лом, и до дне днешен ме зоват мен там внукът на полковника :) кофти титла - ангажираща Цитирай
Recommended Posts