Bassko Публикувано Ноември 17, 2004 Публикувано Ноември 17, 2004 Най-накрая ще си копувам кубе и се зачудих какво да е? Спрях се на beringer 60W обаче се чудя........?! Какво ще кажете? Цитирай
Guest xECx Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 bassko vzemi si warwich ili marshall4e:) Цитирай
Wicked Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Взимай Беринджъра! 60 вата са предостатъчни и за свирня вкъщи, до барабани също, а и за тази цена си струва определено! Много хора нещо не им се доверяват, но все пак това е просто бас кубе, няма лампи, ефекти, джиджи-биджита, на които толкова да им се случи нещо, все пак е твърде мощен, че по цял ден да плющиш на него на макс(освен,ако нямаш камъни в бъбреците, които да потрошиш с ултразвук )! Това е машината, тичкай в Динакорд, докато го има! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Az sam sas 100W lampova glava "Fourlis" (Made in England) i kolona s 15' govoritel .Ima dosta mo6t v sistemata i sam dovolen ot neq. Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 60 W през един говорител са малко за свирене с група, а в това комбо не можеш да включиш втора колона. 100W лампови са съвсем друго нещо Behringer не са много надеждни (развалят се лесно), а схемите са SMD монтаж т.е. трудно се поправят. Имаш 1 г. гаранция, ама след това какво правиш? Иначе главата им за бас звучи добре ( и е крадена от Ashdown MAG колкото си иска ) , даже много добре. Комбо апаратурите не съм слушал. Тъпото е че в БГ освен Behringer друго по магазините няма. Warwick е добре, marshall не чак толкова (с малки изключения). Trace Elliot фалираха преди известно време (инжинерите им направиха Ashdown от които са крали Behringer). Аз на твое място бих търсил нещо 2 ра ръка или бих взел главата на Behringer. Гледай за поне 100 вата мощност, възможност включване на втора колона и отделни Gain и Master. Какъв ти е бюджета? Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 a za kolona za men nai dobre e 4 x 10' plus horna kompresionna i otdelen box s edin 15' - tova e to istinata za mene. Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Да бе , и 1000 вата усилвател, един рак с ефекти и 3 роудита с камионче да ти го носят насам-натам. Това е истината, ама за БГ и по-малко стига. Представям си как като го сложиш на сцената в някой роден "клуб" и първо няма да има място за барабаниста и освен това ще им надвикаш централното озвучаване. :guitar: Отвъд Голямата вода хората отдавна са си решили проблема със звука, сега гледат как да носят по-леки и компактни уредби - виж Acme, Euphonic Audio, Schroeder и пр. Bassko, кажи какви пари си прежалил, да видим какво може да стане Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Moje i ne6to napravi si sam da se izmisli.Kaji s kolko pari razpolaga6. Цитирай
Black Spider Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Никой не спомена супер усилвателите за бас SWR - 20 години супер SWR саунд ! 100 watt комбо SWR LA15 e само 760 лв в БГ. Виждам, че ги подценявате незаслужено!! www.swrsound.com Някои комба на класиците Fender са също достъпни като цена и страхотни като звук... www.fender.com Цитирай
Black Spider Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 xxxx Co e дистрибутор на Fender и SWR за БГ http://www.fender.com/resources/companyinf...dex.html#EUROPE Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Eheeee ako mi kajete kade im e i magazina. Цитирай
Black Spider Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 RF магазина е на ул. Княз Борис I 117 - виж картата: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=eab3aec9...id=1935&num=117 Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Никой не спомена супер усилвателите за бас SWR - 20 години супер SWR саунд ! 100 watt комбо SWR LA15 e само 760 лв в БГ. Виждам, че ги подценявате незаслужено!!www.swrsound.com По принцип точно LA серията не е продукт с които SWR се гордеят , но със сигурност си струва да се чуят Някои комба на класиците Fender са също достъпни като цена и страхотни като звук...www.fender.com Те не са много по басовите усилватели (при китарата е съвсем друга работа), но откакто купиха SWR , нещата се промениха. Black Spider, кой си и има ли шанс да се познаваме отнякъде? Цитирай
Recommended Posts