tiki Публикувано Юли 14, 2008 Публикувано Юли 14, 2008 здравейте всички, свиря с дигитек гнх 3000 който има изход за слушалки и често го ползвам. Досега съм слушал само с един модел на филипс който си го бях купил преди много време за около 40 лв. Нищо особено , но звука хич не е лош особено за цената и за това че го ползвам вече 5 години. Тъпия проблем е че понеже жака на слушалките е 1/8" а на процесроа 1/4" и много често ми се скапва преходника и съответно жака на кабела защото се дърпа. Сега се зарибих да си купя безжични. В технополис съм гледал 3 модела на сони в диапазон между 100 и 200 лв, но лошото е че не мога да ги пробвам а ме притеснява че има различни технологи на безични слушалки. Въпроса ми е следния има ли безжични слушалки за 150 - 200 лв които да си заслужават, и ако не то какви жични да си взема очевидно в подобен ценови диапазон. Все пак бих заложил на качеството от колкото на удобството. И понеже това не са много малко пари бих проверил нещата преди да взема мерки за купуване Очаквам мнения Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 купи си AKG, Sennheiser или нещо подобно - препоръчвам ти да не се занимаваш с марки ширпотреба, а и за 200лв има прилични с кабел от тези марки Цитирай
tiki Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 Малко офтопик към администраторите: ако случайно някой от админите прочете темичката, бихте ли я преместили в хардуер или някаде по по- намясто че малко май съм объркал къде да я сложа благодаря Цитирай
Recommended Posts