Manolev Публикувано Юли 12, 2008 Публикувано Юли 12, 2008 (Редактирано) Така, тъй като ми писна да си слагам педалчетата в бизнес куфарчета, реших за удачно, че трябва да имам свясен педалборд! Пробвах педалборд-а на Бос, обаче свинете не се побраха! Пък и не ме кефи да дам 300 лв толкова малко място! Върху педалборда трябва да събереме следните педалчета: Boss NS-2, Boss CH-1, Line 6 Echo Park, Digitech Whammy, MXR Phase 90, Cry Baby Wah-Wah. Честно дизайна не ме интересува толкова, може и да е мизерия(семпъл), но държа уайъринга да е под конец. Още се чудя дали да е с отделен пауър съплай или вграден. Идеята е, че искам един бутиков педалборд, който да ми върши работа и да носи на бой(майтап)! Бау. Редактирано Юли 12, 2008 от Manolev Цитирай
Fenix Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Има един човек в Сф, който прави полутвърди педалбордове за ефекти. Ако те интересува мога да ти пратя на ЛС имейла му. Беше ми препоръчан от хора от форума. Цитирай
Manolev Отговорено Юли 13, 2008 Автор Отговорено Юли 13, 2008 Пращайте всички възможни опции! Аз ще гледам и ще избирам! Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Dynacord правят кейсове по поръчка, предполагам ,че ще могат да ти сготвят един педалборд Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Виж този ТУК - достатъчно голям - алуминиев кейс - разумна цена - размери 80 x 50 x 12cm. Този на снимката е по-малък от действителния. Thomann нещо са се объркали. Цитирай
Manolev Отговорено Юли 13, 2008 Автор Отговорено Юли 13, 2008 ^Този наистина изглежда готин. А имате ли идея дали някой от Пловдив и региона се занимава с такива неща? Цитирай
Recommended Posts