alexx Публикувано Юли 11, 2008 Публикувано Юли 11, 2008 абе мн го плюят тоя ренди роудс че бил небалансиран че бил неудобен при свирене седнал, няма ли някой превърженик на тази форма като мен Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 На мен роудсовете са ми най-любими. А то от JS сериите и кели-тата не са балансирани, вероятно и уориърите и кинг ви-тата също. Аз имам кели и проблема в баланса беше в тъпо сложеното окачване. На японските келита е на друго място и са балансирани, в един момент ми писна грифа да ми пада и за около 2мин си преместих окачването на единия от болтовете който държат грифа и вече всичко е перфектно балансирано Иначе праговете на тия китари са учудващо зле, на моята за 2 години свирене някаде вече не стават за нищо, по високите позиции даже и звук не излиза вече. Незнам другите китари как са но съм хващал и нови ибанци за по 2 бона чиито позиции са не по-малко зле... П.С. моя джаксън е от JS-35 серията, незнам дали се отличава от JS-30 с друго освен че има флойд. Цитирай
alexx Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 тоя проблем с небалансираността го преудолях като държа китарата по др начин и ся не ми прави никво впечетление че е лошо балансиран Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Ами, на мен ми е много удобен моя Роудс.И прав и седнал, като седнал, постановката ми е като при класическа китара - малкия долен рог на тялото е между краката ми (бооооооже как прозвуча ).Естествено, може да има разлика - моят е RR3 Pro Series и ремъка се захваща за горният рог. Не си мисли ,че другите китари с различна форма от стандартната са по-удобни.Както и да е, за мен Роудса изглежда убийствено. П.П. Споделям донякъде мнението на колегата Black_Waltz за праговете на скъпите Ибанци, но моят Роудс има перфектен гриф и фретинг.Всъщност, ако трябва да кажа двете най-готини неща у моя модел, това са адаптерите и прагове+гриф.Имаше някаде дискусия за качеството на еднакъв модел китари, купувани от БГ и от чужбина.Моята съм я купувал от Норвегия.Нямам наблюдения за RR3 по нашите магазини.Може да има разлика - просто имам спомен че някои беше дискутирал същото относно Ибанец. Цитирай
sasog Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 И аз много харесвам самия дизайн.Логично е моделите от по-скъпите серии да са по хубави и "ошлайфани" от JS серията.Но щом не питаш за модел от конкретна серия значи съм ЗА Цитирай
alexx Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 сиг на роудсовете от JS адаптерите не са хубави но аз съм все още начинаещ и не ми прави голямо впечетление, а за удобството моя роудс ми се струва по-удобен от скуаяр-а на 1 фр тва че кабела е на долния рок до някаде е в минус но има жакове които са направени под ъгъл така че и това отпада като проблем Цитирай
alexx Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) сри за двойния пост но роудса на Кърк е rr1 нали ? Редактирано Юли 11, 2008 от alexx Цитирай
sasog Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) ^ да RR1 e.Любимият му за сценични изяви от ранните ( а и от по-късните ) години П.С.:Ей пич, да ти кажа много се радвам, че си имаш собствено мнение и си държиш на него въпреки всеобщото такова.Евала Редактирано Юли 11, 2008 от sasog Цитирай
alexx Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 зарибих се мн отдавна по роудсовите моделчета от концерта на металика 85' където свирят все още с Клиф та там Кърк изкарва целия концерт майче само с Jackson-а. Така стана любимата ми форма и реших да си купя ренди роудс колкото и минуси да има за мен това е китарата Цитирай
Recommended Posts