Jump to content
Българският форум за музиканти

За Jackson - отново


alexx

Recommended Posts

абе мн го плюят тоя ренди роудс че бил небалансиран че бил неудобен при свирене седнал, няма ли някой превърженик на тази форма като мен :bravo::rocker::thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен роудсовете са ми най-любими. А то от JS сериите и кели-тата не са балансирани, вероятно и уориърите и кинг ви-тата също. Аз имам кели и проблема в баланса беше в тъпо сложеното окачване.

На японските келита е на друго място и са балансирани, в един момент ми писна грифа да ми пада и за около 2мин си преместих окачването на единия от болтовете който държат грифа и вече всичко е перфектно балансирано :bravo:

Иначе праговете на тия китари са учудващо зле, на моята за 2 години свирене някаде вече не стават за нищо, по високите позиции даже и звук не излиза вече. Незнам другите китари как са но съм хващал и нови ибанци за по 2 бона чиито позиции са не по-малко зле...

 

П.С. моя джаксън е от JS-35 серията, незнам дали се отличава от JS-30 с друго освен че има флойд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя проблем с небалансираността го преудолях като държа китарата по др начин и ся не ми прави никво впечетление че е лошо балансиран :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, на мен ми е много удобен моя Роудс.И прав и седнал, като седнал, постановката ми е като при класическа китара - малкия долен рог на тялото е между краката ми (бооооооже как прозвуча :) ).Естествено, може да има разлика - моят е RR3 Pro Series и ремъка се захваща за горният рог.

Не си мисли ,че другите китари с различна форма от стандартната са по-удобни.Както и да е, за мен Роудса изглежда убийствено.

 

П.П. Споделям донякъде мнението на колегата Black_Waltz за праговете на скъпите Ибанци, но моят Роудс има перфектен гриф и фретинг.Всъщност, ако трябва да кажа двете най-готини неща у моя модел, това са адаптерите и прагове+гриф.Имаше някаде дискусия за качеството на еднакъв модел китари, купувани от БГ и от чужбина.Моята съм я купувал от Норвегия.Нямам наблюдения за RR3 по нашите магазини.Може да има разлика - просто имам спомен че някои беше дискутирал същото относно Ибанец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много харесвам самия дизайн.Логично е моделите от по-скъпите серии да са по хубави и "ошлайфани" от JS серията.Но щом не питаш за модел от конкретна серия значи съм ЗА :godbless::thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сиг на роудсовете от JS адаптерите не са хубави но аз съм все още начинаещ и не ми прави голямо впечетление, а за удобството моя роудс ми се струва по-удобен от скуаяр-а на 1 фр тва че кабела е на долния рок до някаде е в минус но има жакове които са направени под ъгъл така че и това отпада като проблем :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^ да RR1 e.Любимият му за сценични изяви от ранните ( а и от по-късните ) години

П.С.:Ей пич, да ти кажа много се радвам, че си имаш собствено мнение и си държиш на него въпреки всеобщото такова.Евала :)

Редактирано от sasog
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зарибих се мн отдавна по роудсовите моделчета от концерта на металика 85' където свирят все още с Клиф та там Кърк изкарва целия концерт майче само с Jackson-а. Така стана любимата ми форма и реших да си купя ренди роудс колкото и минуси да има за мен това е китарата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.