Danny47 Отговорено Ноември 26, 2008 Автор Отговорено Ноември 26, 2008 Да, близко е, 2 спирки с тролей или 10-тина минути пеша. Цитирай
Joey Jordison1 Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Здрасти, аз съм на 14 години. Много искам да се науча да свиря на барабани, и ако може да ми кажеш дали "обявата" и "тарифата" още са в сила? А ако може и да ми дадеш и-мейл или Скайп, за да се разберем допълнително, освен по телефона? Благодаря ти предварително! Цитирай
Amorphis. Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Здрасти, на 21 г. съм от кв. Младост и имам амбицията да се науча на барабани. Всичко дойде покрай певческия талант на брат ми и манията да си направим група, та въпроса ми е важи ли все още офертата Цитирай
Danny47 Отговорено Март 13, 2009 Автор Отговорено Март 13, 2009 (Редактирано) Дам, можеш да ми се обадиш по всяко време, само дет щеше да е хубаво да пишеш в обновената ми обява. Нека модераторите заключат тази ако може! Ако някога има промяна в каквото и да било, ще го спомена в другата тема! Редактирано Март 13, 2009 от Danny47 Цитирай
Recommended Posts