Jump to content
Българският форум за музиканти

Издирва се Vst


Recommended Posts

Чух, че няма такова животно ама аз пак да попитам.

Втръснало ми е от сакатия ми плъгин за китара. Има ли някой по-различен, който да докарва електрическата по-добре от FL Slayer (за уиндоус разбира се)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... обявата ти е малко неясно написана , но от това което прочетох разбрах че търсиш ВСТ с което да свириш китарни партии .... по принцип е вярно че от всичките които са на пазара или по скоро черния пазар много трудно можеш да намериш такова което да звучи поне малко от малко като истинска китара .... от по новите които съм чувал много близко до истината е едно ВСТ на фирмата East West - Ministry of rock се казва плъгина - има китари , басове и ударни и се доближава доста до истинското уж де ... но за жалост го няма в онези сайтове ... ето едно видео какво може

.... за жалост нищо от плъгините които съм чувал досега не се доближават до този , не че той е върха но все пак .... ух напоследък и за плъгини от типа на Ездръмъра - плъгини със записани аудио семпли от истински китари но говорим за плъгини със големина от 30-40 гига и които най вероятно не ще излезат в наште сайтове ...

.... затова най доро е исктинската китара ... аз така правя ... успех .Цеко :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Ех истинската китара иска пари за закупуването и, а и аз съм толкова сакат китарист (ми че като е нямало кой да се сети, че някога ще ми се прииска да свиря) Та аз сега съм самоук от около година и не мога нищо дори на акустиката на майка ми (не че тя може де :) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да вързродя малко тая темичка, за да кажа... ИМА ТАКОВА ЖИВОТНО И ТО Е САМО НЯКОЛКО МЕГАБАЙТА. Говоря за китара със пълен контрол на ампа (каквото и да значи това) може да се върти процесора преди и след в зависимост от звука (пак ми е бедна фантазията колко са процесорите на това нещо още не съм тествал да ги въртя). Има и готови китари като някой са дори плъгини на китари на известни групи (На Металика, Дистърбд, Мерлин Менсън, Линкин Парк, Рамщайн, Тайп О Негатив, Дядо Алис Купър... ба е има още малко ама ме мързи да ги пиша).

Вярно, че на някои места китарата си личи синтетиката, но с подходящо прикритие от други синтетични и не до там звуци ходи, че я разкривай.

 

И накрая да кажа, че става въпрос за Slayer 2, която първоначално смятах за естествено продължение на 1, но съм се излъгал... (тази версия струва пари и не идва със FL Studio)

 

Ако ви интересува няма да я намерите по торентите (не че не е възможно, но просто на мен не ми тегли с часове въпреки 8 души сийд) купете си я или ми драснете едно ЛС за линкче ако не моете си намерите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.