Mozart Публикувано Юли 8, 2008 Публикувано Юли 8, 2008 В това към осмата минута пича говори за третиране на резонансната кожа с топъл въздух при поставяне . Някои има ли повече инфо или личен опит по въпроса ? Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) Ам нестава ясно от клипчето дали наистина я нагрява кожата с топъл въздух или се опитва да я суши. Редактирано Юли 9, 2008 от niki123bg Без цитати на предишно мнение - такива са правилата. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 До колкото разбрах я нагрява за да изглади бръчките по ръбовете или нещо такова... Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 (Редактирано) То, не че ми е абсолютно ясно и не съм барабанист, ама знам за какво се позва пистолета с топъл въздух и то е опъване на някои изкуствени материи.Използват го масово за винил.Също за транспортни и други фолиа, не знам на каква основа. Би трябвало да знаете от какво се правят кожите.Аз не съм много наясно/казвам го пак/, но очевидно става дума за добро и равномерно опъване. Моци, не го опитвай сам вкъщи, да не предобриш някоя кожа Те, хората знаят как и колко да нагреят. Редактирано Юли 14, 2008 от yotzzo Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 То първо всякакво нагряване на кожата дали изкуствена или естествена води до промяна на звука,а ако е за изглаждане на бръчките на кожата,то за кво ти е да купуваш кожа с бръчки директно към варела. А иначе изкуствените кожи се изработват от синтетични материали, предимно от ПЕТ филм (Polyethylene Terephthalate) термопластичен полимер от групата на полиестерите. Той е по-популярен сред музикантите като Милър или Мелинекс. Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 ^То не е кожа на бръчки.Чисто нова кожа, на чисто нов барабан.Гледай внимателно. Цитирай
Recommended Posts