Old_Shetarhand Публикувано Август 1, 2005 Публикувано Август 1, 2005 бе вижте сега, не съм мераклия да ставам велик певец като Ковърдейл,Джо Кокър.....искам да мога да изкарам поне 3-4 песнички да си свиря и да си пея,ма да не ужасявам хората около мен не някво професионално ми ей така по репетиции нещо такова, та мисълта ми е аджеба може ли толко некадърен и бездарен от към глас (то от към си4ко де ма ся за глас говорим) да се научи да пее?и ако да кажете как да се опражнявам? надявам се няма да сте прекалено крити4ни айде да живей Жицата! Цитирай
Katsko Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 ами ше можеш,ако си достатъчно трудолюбив,упорит и нагъл.последното е задължително за добрия вокал.аз например не мога добре да пея но се пробва м със System Of a Down,а познавам и други които го правят Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 1, 2005 Автор Отговорено Август 1, 2005 ееее то ако е въпрос и аз не мога да пея и се пробвам с кво ли не! от Soldie Of Fortune,When A Blind Man Cries,..........Уморени КРила на ДОни..........Scorpions........нищо не се получава Цитирай
Katsko Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 еми точно тва ти казвам-нищо че на се получава.ако съгрупниците не те утрепят дотогава някой ден ще се получи.ама трябва да ходиш на уроци задълже и да не те отчаява критиката Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 1, 2005 Автор Отговорено Август 1, 2005 ееееее брат ся да тръгна на уроци по пеене....... то даскалите ще ме ритат от там до нас бе виж ся ако това че си пея и пея и пея ще помогне значи към възраст 60години,може и да мога да пея ....... "МИЛА МОЯ МАМО" мене мисълта ми бе не да тръгвам на уроци, а да си се упражнявам у назз става ли работата? Цитирай
Caruso Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 ееееее брат ся да тръгна на уроци по пеене....... то даскалите ще ме ритат от там до нас бе виж ся ако това че си пея и пея и пея ще помогне значи към възраст 60години,може и да мога да пея ....... "МИЛА МОЯ МАМО" мене мисълта ми бе не да тръгвам на уроци, а да си се упражнявам у назз става ли работата? И става и нестава Кьто за начало е много важно да се определи какъв глас си . Ако имаш възможност да се запишеш ще опитам да ти помогна! Цитирай
Katsko Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 абе става,ако пееш и по концерти и репетиции,но ще отнеме поне година да стигнеш добро ниво(мое мнение въз основа на наблюдения),може дори и 2 години.по-добре 1-2 месеца с уроци и после сам Цитирай
Egon Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Виж сега, едно време даскалът ми по барабани ми кзваше "Добър техничар се става с много свирене, но добър музикант се става преди всичко и с много слушане". Така че слушай, пробвай се заедно с вървящ оригинал, после сам и т.н. В даден момент (ма не много скоро, да знаеш) ще зпочнеш сам да усещаш тоновете. Това е съвет, ако не си решил да ставаш певец, а да попяваш. И е добре да свириш на мелодичен инструмент, така най-добре и бързо се получава. Цитирай
Kelly Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 да,както каза Egon най-добре с песента да пееш и после сам....важното е да пееш вярно,щото ако са верни тоновете,можеш и по-нисък глас да пееш(ако не можеш висок) и се получава!!! ама ако пееш фалшиво,трудничко ще се научиш,ама с желание ще стане де!!! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Автор Отговорено Август 3, 2005 кво ще рече мелодичен инструмент? ми опитвам се да свиря на китара (ако е мелодичен инструмент) и туй онуй зная на пиано (ма абсолютно аматиорски) па за записването......поне не мога да се сетя как може да стане Цитирай
Morello Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 ама ако пееш фалшиво,трудничко ще се научиш,ама с желание ще стане де!!! така си е, колкото и да си бездарен (в което се съмнявам ), като си кеси6 на некоя песни4ка по четири пет часа на ден е нема на4ин да не и нау4и6 припева поне п.п.: пробвай да си ги пее6 и в разли4ни тоналности, докато се напасне6 някак... ма най-важното си е постоянството! (без гласовите ка4ества, 6том сам ги изключва6 Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Автор Отговорено Август 3, 2005 ама ако пееш фалшиво,трудничко ще се научиш,ама с желание ще стане де!!! така си е, колкото и да си бездарен (в което се съмнявам ), като си кеси6 на некоя песни4ка по четири пет часа на ден е нема на4ин да не и нау4и6 припева поне п.п.: пробвай да си ги пее6 и в разли4ни тоналности, докато се напасне6 някак... ма най-важното си е постоянството! (без гласовите ка4ества, 6том сам ги изключва6 епа щом не вярваш дай да се сберем да посвирим двамата и ще изграча нещо да се обедиш не ми се искаше да ти го причинявам......но ти сам ме караш Цитирай
Morello Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 стига бе, ти се изкара че грачи6 като катерица , я земи прати не6то да те 4уеме Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Автор Отговорено Август 3, 2005 стига бе, ти се изкара че грачи6 като катерица , я земи прати не6то да те 4уеме хааха ми не си далеч от истината ми виж ся последния ми микрофон като изпях 1-2 песнички и видях че се е записало само шум(такива некадърници като мен не ги лови ) мани базика първо че незнам ка да се запиша второ да не си мислиш че ще го кача в нета?да ми се смеете си4ки а?пуснете си Реймънд или Приятели за кво съм ви аз? http://games.kefche.com/play/game/1045/ ей тая почти ме докарва а да питам кога за последно чу как катерица грачи? Цитирай
Morello Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 хааха ми не си далеч от истината ми виж ся последния ми микрофон като изпях 1-2 песнички и видях че се е записало само шум(такива некадърници като мен не ги лови ) нали знае6 4е за да ти се записва не6то микрофон4ето требе да се ръ4не негде А има и друг вариант, който напоследък се харесва и на много неориентирани, с недоброкачествени тумори в главата субекти с неизвестен произход (въпреки 4е о4евадно са от някой градски клозет) 4ислящи себе си към лигата на чалгистите а по-то4но КАБИНАТА!! мноо добро място за дебют Цитирай
Recommended Posts