LizBlizkit Публикувано Август 1, 2005 Публикувано Август 1, 2005 качил съм 5 нови парчета - критикувайте на воля http://www.bg-sonic.com/members_works.php?id=49 tnx Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Мен страшно много ме накефиха без Pergo."Да започнем отначало" беше много яка преработка,пича който пее е страшен-личи си Ал Жиро влиянието."Големи човеци" също беше много готина,особено за спонтанно напснат вокал,представям си какво ще бъде след като я репетирате :("Eдин съвет" и "Dance with me" бяха страхотни също,но като китарист мисля че китарите можеха да са по-добри особено на "Един съвет".Но отново казвам парчетат ме накефи страшно много!Евала ! Владо П.С.Значи ти си Прокопи,така ли? Цитирай
LizBlizkit Отговорено Август 1, 2005 Автор Отговорено Август 1, 2005 (Редактирано) Благодаря за хубавите думи. Определено Краси (вокала ) е фен на чичо Ал . За Големи Човеци всичко стана докато вокала се разпяваше. Да започнем отначало музиката е правена за 30 мин. просто си стана. Принципно не съм китарист и това си личи, когато Ясен не свири + това ми е много трудно да правя всичко сам, китари, бас, пиана, brass, strings.... още не съм дорасал, но се старая. Интересно е , че досега никой не е коментирал размера на Melancholie Legere. Надявам се до 1 месец да пусна и още една пиеска, но все не ми остава време. все пак благодаря за съветите, ще наблягам на на акустичната китарката Да аз съм Прокопи Редактирано Август 1, 2005 от LizBlizkit Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Интересно е , че досега никой не е коментирал размера на Melancholie Legere. 5/4? Цитирай
DeathZone Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Аз също съм фен на такава музика , гали ухото , мого приятно и реално , няма пудра няма грим ...... Цитирай
Geo Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Композициите ми харесват,но най-много ми допадна "Танцувай с мен".Направил си я добре като начало.Оттук нататък трябва да се ъпгрейдва. Успех!!! Цитирай
progressive Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) изключително много ми харесаха парчетата. Големи Човеци много ми хареса!!! Интересно е , че досега никой не е коментирал размера на Melancholie Legere. ами никой не го е коментирал защото си звучи много гот. ако размера беше подразнил някой щеше веднага да се изкоментира... Dance with me също страшно много ми хареса... абе всичките са много приятни!!! само може би Pergo нещо не успя да ме грабне... Редактирано Август 2, 2005 от progressive Цитирай
LizBlizkit Отговорено Август 2, 2005 Автор Отговорено Август 2, 2005 Ше се радвам и на кометари свързани с звука, като изключим барабаните. Лично за мен барабаните на Танцувай с мен са най-добре направне /не като звук,а като партия/. В/у тях знам, че трябва да работя, но ме интересува как ви се струва вокала и акустичната китара. Баса ми е скапан и знам че не звучи добре. За перго, просто то си пише, неуспешен опит за електроника, който е правен с гадни семпли. Лошото е че парчетата ги миксвам на Hi-Fi Speakers . Цитирай
progressive Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) Лошото е че парчетата ги миксвам на Hi-Fi Speakers . редовния ни проблем на всички... абе важното е да знаеш какво можеш да очакваш от тези колони, как би звучало едно и също нещо при теб и на други места... трудно е, ама при липса на пари трябва да свикваме така да работим... за звука: значи чух ги съвсем на бързо и затова нямам особени впечатления... но все пак ми хареса-нещо бях прочел в предишната ти тема ли незнам къде че май записите са с не особено читава техника и саунд карта(може и да греша). на Големи Човеци ми хареса как звучи китарката, за вокала има какво да се пипне. като имам време ще ги позаслушам и ще ти дам моето мнение. но пак ти казвам като музика мнооого ми хареса!!! Редактирано Август 2, 2005 от progressive Цитирай
adXok Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Аз пък си помислих, че е някакъю страничен проект на Валди Тотев (вокала е 1:1 като него). А останалите парченца са си едни такива лежерни и неангажиращи, успокояващи и отнасящи те в съня! Звука е добър и то много, ако и вие като мен всичко записвате директно с аудиокартата на компа. Ако е така, мове само с Налбантов да се конкурирате! Цитирай
LizBlizkit Отговорено Август 2, 2005 Автор Отговорено Август 2, 2005 Не, всичко не е директно в компа, използваме едно миксерче Yamaha 8 канала. иначе картата е най-хубавото и скъпо нещо Digi 96 - http://www.rme-audio.com/english/digi96/digi968.htm Software-a e Logic Adio 5.5.1. Семпли - каквито има Инструментите са: Yamaha - Acustic guitar, Ibanez SG - bass & микрофони Shure и електрическа китара - поръчкова. Цитирай
adXok Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Ма ти ко ма напрай ве!? Ве то тюа юащо си е цяло студио бе!!! Леле майкоооо... Цитирай
LizBlizkit Отговорено Август 3, 2005 Автор Отговорено Август 3, 2005 (Редактирано) Tnx за позитивните изказвания и мнения, но за мен ще е най добре да кажете какво ви дразни и не ви харесва в парчетата, да бъдете малко по негативни в мненията си... Редактирано Август 3, 2005 от LizBlizkit Цитирай
adXok Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ма кво ти негативно бе, ЛизБискит!? Охо, китари, микрофони, пулт... вие музикантите си ги имате тия неща. Ей, ма найш как благородно ви завиждам... Поздрави за вокала ви. Малко е кофти, че наподобява толкоз на Валди Тотев (Щурците), ама карай... То с тоя инструментариум не е толкоз важно! Цитирай
Recommended Posts