VOSTOK Публикувано Септември 28, 2004 Публикувано Септември 28, 2004 Айде, аз да отпуша (надявам се) тоя форум с първото линкче към собствено творчество. На въпросния сървър ще намерите качени 2 демо парчета на предната ми група - "Сутрин". Групата продължава да съществува, но с нова концепция и ново име - ADIBAS. В момента сме в процес на работа по репертоар (както и по усвояването на старите парчета от новите членове на групата). Стилът е ню, общо взето. Hope you'll like it http://voyager.50free.net/ Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 28, 2004 Отговорено Септември 28, 2004 Следващото име Reybak ли ще е? Или Panasoanic? Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 28, 2004 Автор Отговорено Септември 28, 2004 Не, твърдо си стоим на АДИБАС, някак най-обобщаващо ми е )) АДИБАС си е класиката, другите ментета - как да е... Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 29, 2004 Отговорено Септември 29, 2004 Ми приятно е за приспиване, незаангажиращо ..текста е хм..хехе вие си знаете Цитирай
Mityata Отговорено Септември 30, 2004 Отговорено Септември 30, 2004 Готино е ... мен лично ме кефи Бих казал много добре .БРАВО... Цитирай
VOSTOK Отговорено Декември 25, 2006 Автор Отговорено Декември 25, 2006 (Редактирано) Отупвам тази тема от прахта (това е силно апокрифна тема - първата, пускана в авторска музика, хахаха). В името на носталгията пък и ей така, за идеята (а и защото Мефистофел ме заплаши, че иначе той ще го направи вместо мен) пускам нов линк към песните на мястото на отдавна затрилия се с времето стар такъв; бандата "Сутрин" отдавна я няма, но пък музиката си остава; ще се радвам, ако парчетата ви харесат . sutrin@myspace Редактирано Декември 25, 2006 от VOSTOK Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Ми така си е - трябва да се подходи с твърда ръка към сълзливите ти и неясни обещания тип "тези дни"... :green: "Мога ли" е парчето!!! Да вземете да го презапишете с читав звук - аз ще помогна,ако се налага. Бах'ти,не съм го виждал тоя хъш Пако от една година сигурно... Тържествено обещавам,че ще бъде издирен и принуден да се видим и напием! Много яко пееше този пич,а сега се занимава с глупости... Сега ще си потърся и пусна нашите записи с него от преди 6-7 години и ще си отворя едно бутилче,отдавайки се на прасоколедна носталгия... Цитирай
jFog Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 че много са си харни нещата даже. Аз съм фен на речитативите от край време. машала! кък пък съм я проспал таз тема от начало... интересна работа.... :think: Цитирай
Recommended Posts