Necrophagist Публикувано Юли 4, 2008 Публикувано Юли 4, 2008 (Редактирано) Песента посвещавам на Chuck Schuldiner,един голям музикант!!!! Ето и линк: http://media.putfile.com/Death-Crystal-Mountain 2 китари и барабани има записа Предварително се извинявам за малките технически грешки допуснати при записа Също така и лошите барабани,които на солото леко забавят Ското очаквайте кавъри на : Necrophagist,Death,Kreator,Children of Bodom Редактирано Юли 4, 2008 от Necrophagist Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 4, 2008 Автор Отговорено Юли 4, 2008 забравих да кажа,че е само инструментал Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Човече, отлично си го изсвирил, ама да се беше постарал малко с микса... неслушаемо е направо с тия 2 китари 100% в ляво и барабани 100% дясно. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 4, 2008 Автор Отговорено Юли 4, 2008 наистина се извинявам за това просто не разполагах с подходящи кабели и не разбирам от програмата с която го правих.Това ми е първото парче което записвам съвсем сам. За напред обещавам да се постарая повече.Относно за микса,та него почти го няма звука който се чува е директно от процесора ми,без никакви добавки от програми Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Много яко си го извирил...за гнусния запис спомена колегата вече, ши го упрайш следващият път. Чакаме обещаните кавъри, особено на тъй любимите ми Necrophagist Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Браво ! Доста точно изпълнено, а и си докарал тона на китарата почти като в оригинала. Много ми хареса и не се сдържах да направя записа поне малко по-слушаем.... не съм добавял нищо, просто го "поразкрасих" за да не е така "Битълски".... надявам се да се е получило... ето го: http://media.putfile.com/Crystal-Mountain-by-Necrophagist Чакаме следващите Успех! Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 5, 2008 Автор Отговорено Юли 5, 2008 Поне со по оправил малко,за следващият път ми обесниха как да записвам така че ще се постарая А за Necrophagist обещавам песента Extreme Unction,но без сола или солото само на 1 китара,просто нямам възможност(техническа) за да ги направя.Иначе за да се свири тази песен чисто трябват доста добри умения и концертация Скоро и нея Цитирай
Scavenger Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 парчето е култ аз дълго се каних да го драсна,но ти ме изпревари браво Цитирай
satanas Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Поне со по оправил малко,за следващият път ми обесниха как да записвам така че ще се постарая А за Necrophagist обещавам песента Extreme Unction,но без сола или солото само на 1 китара,просто нямам възможност(техническа) за да ги направя.Иначе за да се свири тази песен чисто трябват доста добри умения и концертация Скоро и нея Запиши и вокалите следващия път Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 7, 2008 Автор Отговорено Юли 7, 2008 не искам да се излагам с пеене,за тва.Я нямам и възможност да запиша и бас защото съм левичар и нямам китара като за мен Цитирай
Додо Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 :godbless: :godbless: Човече, пиши ме у фен клуба!!! Невероятен кавър наистина! DEATH са велики и ти наистина си се справил достоино (ех да имах ел китара да ти покажа как се прави symoblic ). Надявам се някой ден пак да ни зарадваш с някое кавърче на Дет отново. Цитирай
Zball Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Ухото миии.Микса е зле ама изпълнението е 100% супер браа :cheers2: Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 13, 2009 Автор Отговорено Февруари 13, 2009 (Редактирано) я гледай ти от къде измъкнахте тази песен да благодаря много,вече бях забравил че мога да свиря тази песен Редактирано Февруари 13, 2009 от Necrophagist Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Доколкото чувам, е добре. Липсват някои китари тук-там, но като за бърза сглобка е напълно задоволително. Само едно нещо ме мъчи в първия ти пост: Как така посвещаваш песента на Чък Щулдинър??? Да не би ти да си авторът, а той само да я е ползвал с твое разрешение в Symbolic? Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 Ами да ние двамата работим заедно от години Просто съм му голям фен,а пък той си замина човека и за т'ва Цитирай
Recommended Posts