niki123bg Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Аз пък свирех "калинка мая" с пет пръста (ама какъв талант съм бил, ааа ?) Браво на момчето, мен лично най-много ми допадна изпълнението на акордеон - това по-мога да го преживея за разлика от чалгата. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 13, 2008 Отговорено Октомври 13, 2008 Технично дете. И даровито. Но просто "чувам" средата, в която расте и ако няма кой да премости дистанцията между музикалните стилове в ума му, ще си остане в това русло. Тъпото на тая музика е, че е подравнена и схематична. Каквито и къдри да накърши вътре, от 1 мин. нататък вече, ще не ще, става "фон" на кебапчето и пърцуцата или съпровод на "кючекинята". Е, ще печели добре (нищо чудно и сега да печели). И рискът да му се убие мотивацията за развитие става още по-голям. Нещо ДРУГО не е ли изсвирило - поне като опит? Цитирай
FelixS Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Че добре свири момчето-няма спор,въпреки че от този стил не може много да се съди за това.Също така няма да е зле да пробва малко и с класическа музика,или поне да не се ограничава само с това.Освен това няма да е зле вместо да свири само на синтезатор да пробва и пиано,а относно това какво умее на тази възраст-ми с упражнения всичко се постига ха -ха.Аз лично съм на 15 и почнах от 6 годишен ,а пък на неговата възраст си врътках "Лунната соната",Григ и Lazy,Child in time и Burn.Сега да не кажете ,че съм надут,де.. и познавам едно 8-9 годишно,което свири Рахманинов и то доста добре,така че добро е хлапето,но има и по-добри Цитирай
Quiet Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Че добре свири момчето-няма спор,въпреки че от този стил не може много да се съди за това.Също така няма да е зле да пробва малко и с класическа музика,или поне да не се ограничава само с това.Освен това няма да е зле вместо да свири само на синтезатор да пробва и пиано,а относно това какво умее на тази възраст-ми с упражнения всичко се постига ха -ха.Аз лично съм на 15 и почнах от 6 годишен ,а пък на неговата възраст си врътках "Лунната соната",Григ и Lazy,Child in time и Burn.Сега да не кажете ,че съм надут,де.. и познавам едно 8-9 годишно,което свири Рахманинов и то доста добре,така че добро е хлапето,но има и по-добри Винаги има по-добри Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Феликс , ама че и сложни си ги изброил , да беше казал един Етюд , по-добре щеше да звучи (за техничността и вързръстта) ... Иначе няма какво да се коментира - и тоя стил има нужда от музиканти , не по-малко от коравите сола с аналогови звуци в прогресив-метъл ... Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 Само едно ще добавя за стиловете музика. Не подценявайте и пренебрегнете нещо което не разбирате (визирам Angelina). Послушай какво е качил този човек: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=383522090 и ако това е еднообразно, просто, схематично... Цитирай
Recommended Posts