SGEORGE Публикувано Юни 30, 2008 Публикувано Юни 30, 2008 Понеже са ми се износили потенциометрите на клавира и реших да ги сменя.Обаче се оказа, че е трудно да намеря такива.Обиколих доста магазини за електронни елементи в София и никъде не открих точно това, което търся.А то е следното: Потенциометър-плъзгач 10к, 50мм, стерео Потенциометър-плъзгач 10к, 40мм, стерео Потенциометър-плъзгач 10к, 40мм, моно. Ако някой има идея къде мога да намеря такива ще съм му много благодарен, ако сподели инфо! Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 това 50 мм предполагам че е дължината.Ако е така мисля че почти никаде май няма да намериш.Потърси в по-големите магазина за ел. части и ги накарай ако могат да ги поръчат това е от мен успех Цитирай
SGEORGE Отговорено Юни 30, 2008 Автор Отговорено Юни 30, 2008 Да, 40 и 50 мм е дължината.По принцип открих 50мм моно (и такъв ми трябваше), но стерео нямаше в този магазин (т.е. имаше, но е със стойност 10к). И 40мм моно намерих, ама е много висок...в краен случай ще го сложа него, но...ако има алтернатива ще се радвам... Цитирай
SGEORGE Отговорено Юли 1, 2008 Автор Отговорено Юли 1, 2008 Да, проверих.От там намерих 10к моно 50мм (както написах-и такъв ми трябва), но стерео - няма... Цитирай
krasiprosound Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Аз разполагам с такива потенциометри Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Хммм...ами аз вече си намерих оригинални.Но...така или иначе искам да си взема за резервни.Кажи цена. Цитирай
Recommended Posts