~Ruin~ Публикувано Юни 28, 2008 Публикувано Юни 28, 2008 Може ли някой да ми обясни темпото какво са 4/4 -ти 8/8 ми 16/16 ... и тнт ... как д ги науча да ги свиря правилно.. някой и друг съвет много ще съм ви благодарен.. Цитирай
рахата Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 (Редактирано) 1.Има една малка книжка-"Елементарна теория на музиката".Намираш я,купуваш я и започваш да я четеш. 2.Намираш си учител и ползваш и т.1 3.Някой от форума се занимава да ти помага,но въпреки това точки 1 и 2 са по-добрия вариант Иначе 4/4-4 броя четвъртини,8/8-8 бр. осмини и т.н. Успех! Редактирано Юни 28, 2008 от рахата Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 това са ти размерите и ще рече колко броя ноти има в един такт...Например 4/4 означава четири четвъртини в един такт ,7/8 седем осмини и така нататък...Хубаво ще е да прочетеш "Елементарна теория на музиката" или да отидеш на солфеж , там освен че ще си развиеш слуха , ще научиш и теорията.... Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 За всеки случай, ако не прочетеш нищо, размерът и темпото са различни неща. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 тръгни на солфеж , ще ти помогне . И за напред защото тепърва ще имаш доста въпроси ! Цитирай
Recommended Posts