shompul Публикувано Юни 25, 2008 Публикувано Юни 25, 2008 един пиянски трибют към любимите, като за начало... Цитирай
circles Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Супер е станал клипа! До довечера! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Бееее, малко еднообразен ама качеството на снимане е добро. Брей какви рок звезди ! Ама барабанюгата тряя да мята грива повече и да изглежда по-лош Цитирай
Fenix Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Супер як клип и супер яка песен! Само гледайте да има някакви кабели там или поне сложете за имитация предавател все едно е хай-фай, да задоволите и най-претенциозните Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Хаааахааа да бе вярно ! Щях да забравя - Косатката изглежда много зъл, особено с тая дълга коса, другия път направо ще очаквам да се сбие с някой в бара Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Хубаво парче и добър клип, успех! Цитирай
Wanted Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 супер ме изкефи !!! и клипа и парчето ! Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 от тазгодишният Сиятъл в Мацката Der HUnds се представиха най-добре и ми направиха супер добро впечатление евалата момчета от всякъде много ме кефите и ооо да авторското е супер Цитирай
Recommended Posts