vanboy Публикувано Юни 24, 2008 Share Публикувано Юни 24, 2008 (Редактирано) Чуйте туй докъде го докарах-недовършен е-до половината,но все пак какво мислите? http://media.putfile.com/ideq1-04 Редактирано Юни 24, 2008 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юни 24, 2008 Share Отговорено Юни 24, 2008 Лично на мен ми харесва Ако приемаш съвети мога да ти препоръчам да смениш блендата на клавира в nexus например има перфектна бленда която е точно за твоят инструментал guitar fuzz 2 се казва ала jordan rudes наподобява звука на hakeh continuum fingerboard който използва jordan rudes не казвам че е едно към едно но е сходен.Ще ти пратя семпъл да чуеш ако искаш естествено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 24, 2008 Автор Share Отговорено Юни 24, 2008 ок....ще ми е интересно да чуя тази бленда!..thx! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юни 24, 2008 Share Отговорено Юни 24, 2008 http://media.putfile.com/guitar-fuzz-sample Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юни 24, 2008 Share Отговорено Юни 24, 2008 Мисля че ще се върже добре с цялостната ти концепция ,но ти си знаеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 24, 2008 Автор Share Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) Благодаря ти..сега ще видя П.П...да-чух го..звучи готино..в интерес на истината търсих нещо подобно из семплите,но нямаше.Как да се добера до този семпъл? Имаш ли скайп или icq?Аз там съм:vanboy Редактирано Юни 24, 2008 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 24, 2008 Автор Share Отговорено Юни 24, 2008 APO78-тенкс за идейката!Намерих я и ще изпробвам с нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 26, 2008 Автор Share Отговорено Юни 26, 2008 (Редактирано) А бре ора,вие что не давате размисъл на туй що се дава да се чуе от вас и да го обсъдите?Не разбирате жанра и предпочитате да си мълчите или...Ако е така-по-добре,защото некомпетентно мнение никому не е нужно...но все пак аз например поне бих окуражил въйпиющият се от стимул бедний музикант-все пак сме си тук за да споделяме.Тенкс за перфектното мълчание на цели 80 души(повече от един пълен вагон),които надникнаха тук и се изнизаха по "терлички" ....Ок...шегувам се-исках да ви отвлека вниманието,защото дори и да не съм аз ,други тук и занапред ще имат нужда от вашето музикантско и приятелско мнение...а пък аз се чудя занапред дали да ви споделям моите идеи,защото"Глас в пустиня" Редактирано Юни 26, 2008 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юни 27, 2008 Share Отговорено Юни 27, 2008 на мен ми харесва инструменталчето! На места чувам някакви тонове, който не са в тоналност, или на мен ми звучат фалшиво. След 1:05 минута като че ли има много среди и направо ми издъниха ушите - не мога да кажа от къде идват, защото си свалих слушалките.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 28, 2008 Автор Share Отговорено Юни 28, 2008 (Редактирано) Благодаря ти.Би било добре да се уточниш къде ти звучи фалшиво! Редактирано Юни 28, 2008 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 на мен ми харесва инструменталчето! На места чувам някакви тонове, който не са в тоналност, или на мен ми звучат фалшиво. След 1:05 минута като че ли има много среди и направо ми издъниха ушите - не мога да кажа от къде идват, защото си свалих слушалките.... Не знам какво точно си слушал ,но лично аз не чух фалшив тон. Ако ще давате мнения поне нека да са обоснованир ,като не може да са компетентни .И това че някой тонове може да не са в тоналност ,в никакъв случай не означава че са фалшиви- предполагам че това ти е ясно.Както и да е ,инструменталчето е доста идейно очакваме развитието му л Добрите идей и продуктивността мисля ,че трябва да се подкрепят особенно на място като този ''музикален форум''. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
satanas Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 Доста приятно парче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юли 4, 2008 Share Отговорено Юли 4, 2008 Благодаря ти.Би било добре да се уточниш къде ти звучи фалшиво! Сега го слушах на друго място и го слушах поне 10 пъти за да намеря нещо общо с твърденията в горния ми пост. Е не намерих нищо, тук на тези слушалки го изслушах цялото и горния ми пост ми се вижда супер неадекватен..... явно е от слушалките в другия ми офис.... Поздравления за готината идейка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юли 5, 2008 Автор Share Отговорено Юли 5, 2008 Тенкс за коментарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snowflake Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 инструменталчето е много приятно..особено от 1:07 е супер! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts