BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Абе темата още не отворена и почнахте с извиненията - нищо не доказвало, тотално различно било, ала бала... Много приказвате, малко свирите! Да свириш на акустична китара е почти същото както и на ел., само дето си по бели гащи и няма кого да лъжеш с напомпени дисторшъни и делеи ... Не си търсете извинение, ами сядайте да свирите и пускайте нещо, пък да видим има ли, няма ли разлика и значение Пък ако на някой не му се получава, да не тръгва с ... ами то много различно, няма смисъл и т.н. Аз лично всичко което го свиря на електрическа китара, мога да го свиря и на акустична, като изключим флойд роуза и 21, 22, 23 и 24 прагче, но продължавам да твърдя, че това нищо не доказва. Познавам хора дето са богове на акустична китара, но на електрическа не могат да отлЕпят. Освен това аз свиря само с чист гейн и ефекти не ползвам от 8 години насам (освен като смесвам записи разбира се), така че медей да се изказваш прибързано. Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Има едно предаване, което го дават сутрин "Кой е по-по-най". Сега остава да се появи бате Енчо и да пита: "А ти моето момче, какъв искаш да станеш... Хайде сега изпей песничката" )) Няма кво да доказваме. Доказват се твърдения, а не съм забелязал някой тука да твърди че е "добър" китарист, макар че има много такива. Който може го може, пуска свои парчета в "авторска музика", ние му се кефим и тва е ... Ако искаш направи така - изсвири и запиши нещото и го пусни да се покефим. Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Отговорено Юли 30, 2005 Има едно предаване, което го дават сутрин "Кой е по-по-най". Сега остава да се появи бате Енчо и да пита: "А ти моето момче, какъв искаш да станеш... Хайде сега изпей песничката" )) Няма кво да доказваме. Доказват се твърдения, а не съм забелязал някой тука да твърди че е "добър" китарист, макар че има много такива. Който може го може, пуска свои парчета в "авторска музика", ние му се кефим и тва е ... Ако искаш направи така - изсвири и запиши нещото и го пусни да се покефим. Ти малко тук изопачаваш нещата Съвсем буквално приемаш топика, дай малко по-така ... с развинтена фантазия Освен това изобщо не става дума за авторска музика, темата си е точно където трябва, става дума всеки да вземе една акустична китара, далеч от купищата с ефекти и глупости, да сяда "по бели гащи", да свири и да поства ... Няма по 100 пъти да си обясняваме сега като на първолаци Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Пичове,айде стига разправий! Ако някой ще поства да поства-so far nothing except for small talk and bullcrap Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Предлагам това да прерастне в един конкурс за акустичен инструметал. Имам предвид с акустична китара , като основен инструмент. Ще се включа с голямо удоволствие Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Отговорено Юли 30, 2005 Пичове,айде стига разправий! Ако някой ще поства да поства-so far nothing except for small talk and bullcrap Владо @Владо, умна приказка, брат! ... както винаги! Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Отговорено Юли 30, 2005 Предлагам това да прерастне в един конкурс за акустичен инструметал. Имам предвид с акустична китара , като основен инструмент. Ще се включа с голямо удоволствие Супер идея! Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Кво да правиш, така сме ние програмистите, възприемаме всичко "буквално" Ето едно мое мъчение върху акустичната ми китара: Акустична боза Не бях пипвал акустичната китара, сигурно от десетина години. Купих и едни готини струни и реших да запиша нещо. На доста места не си го спомням много добре и свиря каквото ми падне. В резултат звучи доста "плахо" и има грешчици. Пускал съм го преди няколко месеца да го слушат колегите тука. Според мен доказва само едно - толкова мога в момента. На електрическа китара няма да го изсвиря по-добре. Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Пичове,айде стига разправий! Ако някой ще поства да поства-so far nothing except for small talk and bullcrap Владо Who cares, meine damen und herren. Пий фанта, бъди Бамбуча ... Цитирай
Armaggideon Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Свиренето на акустична китара нищо не доказва ... Абе темата още не отворена и почнахте с извиненията - нищо не доказвало, тотално различно било, ала бала... Много приказвате, малко свирите! Да свириш на акустична китара е почти същото както и на ел., само дето си по бели гащи и няма кого да лъжеш с напомпени дисторшъни и делеи ... Не си търсете извинение, ами сядайте да свирите и пускайте нещо, пък да видим има ли, няма ли разлика и значение Пък ако на някой не му се получава, да не тръгва с ... ами то много различно, няма смисъл и т.н. И ква е ползата от многото свирене и малкото приказване, ако не е тайна? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Кво да правиш, така сме ние програмистите, възприемаме всичко "буквално" Ето едно мое мъчение върху акустичната ми китара: Акустична боза Не бях пипвал акустичната китара, сигурно от десетина години. Купих и едни готини струни и реших да запиша нещо. На доста места не си го спомням много добре и свиря каквото ми падне. В резултат звучи доста "плахо" и има грешчици. Пускал съм го преди няколко месеца да го слушат колегите тука. Според мен доказва само едно - толкова мога в момента. На електрическа китара няма да го изсвиря по-добре. Е това,имало полза значи от тази тема,иначе никога не бих чул изпълнението на Ники!Браво Ники ,*би ги грешките!Айде още! Владо Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 30, 2005 Автор Отговорено Юли 30, 2005 И ква е ползата от многото свирене и малкото приказване, ако не е тайна? При всички случаи - по-голяма от обратното Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 абе имайте впредвид че има хора като мен!!в смисал аз незнам как да запиша нещо от електрическата си пък камо ли от акостичната но се пак "LONG LIVE ROCK AND ROLL" Цитирай
npace Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 аз винаги свиря "по бели гащи" само ако сложа дисторжън за power chord-овете иначе никакви ефекти а и свиря главно през нощта когато нямам усилвател защото съм го оставил в стаята на брат ми (където е компютъра ) и си мечтая за акустична китара може да си съчиня нещо и да го изсвиря без драйв или дисторжън макар че тогава наистина си личи че усилвателя е само 15 вата (а свиря и с драйв и с дисторжън, питайте ме как хаха) Цитирай
jFog Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Ето едно мое мъчение върху акустичната ми китара: Акустична боза въх!!много нежност батка само така значи по принцип може би трябваше да се казва темата хайде да посвирим акустичноама както и да е кви теми може да се пускат само класически ли аз имам една на ум "За подземниа живот на картофите " се казва ама преди 15 минути 6-та струна се пръсна...пак като туря новите може и да го запиша. ..ако е записано на ел китара брои ли се а? Цитирай
Recommended Posts