Ивелин Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Всъщност, защо да не се повтарят?! Оригинала си е оригинал! Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 29, 2008 Автор Отговорено Юни 29, 2008 Да барабаните ги развалих малко. Ez drummer. Кофти са. Скоро може пак да я направя с Tamata на Add drummer. Баса мисля че е добре, цигулките, то попринцип беше китарен трак, ама го замених с strings . Китарите са записвани, обаче наподобява малко блусарско, освен солото, такава ми е китарата в момента е с кофти адаптерчета, скоро очаквам... неочакваното Пък може пак да я запишим, ще стани по-яко от този вариант. Метал Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 (Редактирано) ^ В твоя кавър няма пеене Аз коментирах друг кавър, който е убийствен, като се има в предвид каква банда го изпълнява, но...просто е различен, в което няма нищо лошо. Цъкни картинката: Редактирано Юни 29, 2008 от Ивелин Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 вижда ли сме и много по-лоши неща.Това става Цитирай
rocktron-decimator Отговорено Септември 23, 2008 Отговорено Септември 23, 2008 Само да вметна, че този кавър дето Ивелин го постна не е на Пърпъл... ами на Джо Търнър, но както и да е... Цитирай
aarab Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Момчета да Ви кажа честно: Никой не може да докара Металика, като звук и като усещане. Иначе нямаше да са Металика... Кавъра звучи малко странно, а томовете дето трябва да са соло барабанчета дразнят...... На места китарата е фалшива...... и после ми разправяш , че няма миди...е има, може и да не са китари , ама другото си е миди...... Просто за да е готин кавър трябва да смениш нещо, направи я различна, а не копирана..... Поздрави! Цитирай
rocker_vn Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 (Редактирано) и аз да си кажа мнението - не ме кефи особено,особено как го е изпял вокала.нали знаете че с тихичко пеене няма да стане...относно китарата - мисля че е истинска,мидитата държат точно темпото! продължавай Редактирано Октомври 31, 2008 от rocker_vn Цитирай
Recommended Posts