Dilian Nedev Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Китарата не е миди - кое миди прави такива грешки ... Разучи си я както трябва , свири повече и тогава я запиши . Особено средата , солото и оутрото. Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 Айде, вокалистите, де са изгубихте ве! Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) Абе както съм почнал тия дни, направо толкова ми е хубаво, че не спирам да си пея. Ще се запиша отгоре пък да видим какво ще стане п.п. Само от сега да кажа металите да не ме разпънат на кръст след изпълнението Редактирано Юни 24, 2008 от Mike_MnD Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 От толкоз желание направо взех, че сега го записах. Малко кофти, че е 01:30 и трябваше доста тихичко да пея, ама добре че после Cubase се справя. Линк: http://manga-kun.com/TEMP/Nothing%20Else%2...ke%20cover).mp3 Знам че на места по обърках малко текста, ама карай да върви. Айде от мен лека нощ, и да не ме биете много металягите -> постарах се колкото мога Yeaaaaahhh Nothing Else Matters п.п. И все пак мненията ви са добре дошли. п.п.2. Защо не могат да се редактират мненията след известно време ? Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 Хубаво пееш! Ако изпратиш гласа малко да го киригирам през Мелодайн, да го вкарам малщо по навътре в микса с леко ривърб дилей и мабко играчка с EQ. Ще стане яко. Даже може да се сложи леко драйв на крисъците Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Няма проблеми, ето само вокалната част: http://manga-kun.com/TEMP/nothing_else_matter_voice_only.mp3 Сега като я чух само нея направо ми идеше да си отскубна главата ама нейсе, има някакво бучене (дето не знам откъде е дошло), бая шум от микрофона дето го мърдам пък и през слушалките е пробила част от музиката. Поне я резнах оная част дето се повтарям като забил windows. Абе като го преработиш ще се радвам да чуя какво е станало Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 преработено Ама нещо неможах да инсталирам мелодайна, затова само тей! Ама пак стаа горе доло... Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Абе сега се хванах взех други слушалки и пак да го записах и мисля, че стана по-добре, поне го няма бученето и музиката не пробива толкова. Заместих старото с новото, пращам ти без музиката понеже, по-добре ще го смесиш от мен Линк: http://manga-kun.com/TEMP/nothing_else_matter_voice_only.mp3 Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 пак го има пръщенето, тоя микрофон обикновен ли е?? По яко няма да стани Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Обикновен е (за караоке беше зиман преди година-две от метро). http://megashop.bg/techno/product_info.php...;products_id=71 Абе то и задмикрофонното устройство не струва много много Цитирай
LOE Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 не знам дали го осъзнавате но засега яко се гаврите с песента ама дерзайте, то без опитване не става успех Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Автор Отговорено Юни 25, 2008 Никой не се гаври с песента! 1.това е нещо като кавър версия. 2.Всичко е преработено, и изсвирено както на мен ми харесва / няма миди китари /// 3.Всичко стана яко за 2 часа. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 И като е за два часа трябва ли да го постваш тука , въпреки че за два часа и по-стойностни неща могат да се направят . Вокала има още много да пее , ти имаш много още да свириш . И наистина - гавра си е , особено с пеенето . Ето ти и обективно мнение . Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Аз съм съгласен за пеенето иначе за постването, не съм много съгласен това е темата и аз тука трябва да пускам каквото съм направил. Било то и жалък опит. Иначе обективното мнение си е обективно Цитирай
Recommended Posts