fLiSk Публикувано Юни 22, 2008 Публикувано Юни 22, 2008 (Редактирано) Играя си вкъщи та реших да ви дам да се посмеете и вие. Свиренето е измисляно на момента така че... Въпроса е усеща ли се разлика между трите комбинации от адаптери, нещо много еднакви ми звучат на мен. Chain: U.S. Strat - Firesound by N-Audio - Ibanez SD9 (дист от типа на Boss DS1) - Roland Blues Cube 30W - слушалка Sennheiser тип тапичка вместо микрофон - Sony Vaio на 8 години с вградена отврат звукова карта Neck-middle Bridge Bridge-Mid Ами това е, посмейте се, па като се насмеете ако има нещо за казване за разликите в звука... Редактирано Юни 22, 2008 от fLiSk Цитирай
Icarus Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Това звучи зарибено, и не толкова метъл, колкото яко гръндж Най ми допада първият семпъл, на нек+мидъл. Макар че записът е отврат Цитирай
LOE Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 далече е от метъл това което си постнал... може би метъл от преди 25 години, но не и след това Цитирай
Fenix Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Наподобява ми на качеството на записа на Фобия на Kreator :D:D Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 26, 2008 Автор Отговорено Юни 26, 2008 Ами.... След 1 месец качествен лаптоп с нормална саунд карта и преамп със спийкър симулация. Мисля, че тогава ще има смисъл да подновим темата, малко много набързо и импулсивно я пуснах. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Сякаш, нито китарата ти, нито кубето ти, са подходящи за тежък звук и затова така... Дай някакви блус, джаз, рок , гръндж... семли Цитирай
Recommended Posts